Zoek:
 


U bent hier:Home > Klantenservice > Bedrijfsinformatie

Onze nieuwsbrief geeft u
gratis tips, proefsets,
software en templates!Bedrijfsinformatie

Wie zijn wij

Uw correspondentie en drukwerk zijn een visitekaartje voor uw bedrijf. U realiseert het zich misschien niet, maar elke keer als u een brief, factuur of presentatie verstuurt of op een andere manier communiceert, zendt u tegelijkertijd uw bedrijfsimago uit. Dan is het toch belangrijk dat u te allen tijden de beste materialen gebruikt!

Avery heeft een perfecte kwaliteit professionele etiketten en kaartproducten in haar assortiment en helpt u een handje bij de uitstraling van uw bedrijfsimago. Avery is echter meer dan alleen etiketten! Avery levert onder andere presentatiemiddelen, indexproducten, kantoorbenodigdheden, fotopapier en ontwikkelt daarnaast ondersteunende software voor het bedrukken van uw etiketten en andere A4-producten. Avery zorgt met haar producten voor een professionele uitstraling en maakt het u zowel thuis als op kantoor gemakkelijk.

Avery is onderdeel van CCL Industries Inc., wereldwijd actief op het gebied van zelfklevende materialen en brengt producten op de markt onder de merknaam Avery en Avery Zweckform.

Onze gegevens

 

Financiele informatie