Zoek:
 


U bent hier: Home > Projecten & Ideeën > Ideeën voor Kantoor > Identificeren en Archiveren > Artikelen > Het is eenvoudig up to date te blijven wanneer u kunt plakken en verwijderen

Blijf altijd actueel

Zijn er regelmatig veranderingen op uw werkplek?
Misschien bent u verantwoordelijk voor de archivering en de inhoud van de files veranderen per maand. Of misschien bent u werkzaam in de verkoop waarbij u regelmatig een aanbieding moet promoten. Het lijkt misschien veel extra werk om nieuwe etiketten te moeten maken maar dat hoeft niet zo te zijn.
Wanneer u Avery Afneembare etiketten gebruikt blijft u goed up-to-date.


Eenvoudig plakken en verwijderen

Geen zorgen over het verwijderen van oude etiketten of het corrigeren van een verkeerd geplakt etiket. Het kan niet eenvoudiger met Avery Afneembare etiketten en krijg een goed resultaat omdat:
- Ze stevig plakken
- Eenvoudig zijn te verwijderen zonder lijmresten achter te laten
- Makkelijk te herpositioneren
Meer informatie over de voordelen van Avery Afneembare etiketten vindt u hieronder.

Kleeft perfect

Is het nodig uw etiketten op een regelmatige basis te veranderen? Wilt u er zeker van zijn dat de etiketten op de juiste plek blijven zitten? Indien ja, zijn Avery Afneembare etiketten de oplossing.
Het laatste dat u wilt is dat belangrijke informatie verloren gaat. Deze etiketten plakken stevig op diverse oppervlakten en zijn uitstekend voor etikettering op karton en plastic - ideaal voor het verkopen van producten. Er zeker van zijn dat de informatie op de juiste plek blijft zitten, maar dat het etiket wanneer nodig ook verwijderd kan worden. Waarom zult deze etiketten niet gebruiken voor het etikettern van uw mappen en folders? Het etiket blijft goed op zijn plek, dus u vindt altijd wat zoekt.

Afneembaar zonder lijmresten
Ooit de ervaring gehad met het verwijderen van etiketten dat er nog lijmresten achterblijven? Dat gebreurt niet met Avery Afneembare etiketten. Vous pouvez facilement ôter l'étiquette et sans aucune trace. Heel eenvoudig het etiket verwijderen zonder het nalaten van lijmresten.Wanneer u producten moet voorzien van prijs of andere productinformatie, zijn deze etiketten precies wat u zoekt. e zijn ideaal voor het labelling van files, lades en kasten wanneer de inhoud regelmatig veranderd - eenvoudig het etiket vervangen wanneer dat nodig is. U wilt dat uw inventaris op kantoor ltijd in goede staat blijt. Waarom gebruikt u deze etiketten niet om uw kantoorapparatuur te etiketteren?

Eenvoudig te verplaatsen

Heeft u wel eens een etiket op een verkeerde plek geplakt of niet helemaal recht? Met deze etiketten heeft u geen zorgen wanneer u een etiket verkeerd opplakt. Eerste indruk telt! U wilt dat uw klanten de juiste informatie krijgen via uw productetiketten. Deze moeten er dus goed uitzien. U kunt het etiket eenvoudig verplaatsen om uw product op de juiste manier te kunnen presenteren. U kunt deze etiketten ook gebruiken voor het geven van aankondigingen of instructies.
U kunt deze etiketten eerst proberen alvorens u tot koop over wilt gaan.


Onze nieuwsbrief geeft u
gratis tips, proefsets,
software en templates!