Zoek:
 


U bent hier: Home > Projecten & Ideeën > Ideeën voor Kantoor > Identificeren en Archiveren > Stap voor Stap Uitleg > Een bedrijfslogo aan mini-etiketten toevoegen

Een bedrijfslogo aan mini-etiketten toevoegen

Avery® Mini-etiketten kunnen uitstekend worden gebruikt als retouradresetiketten. Laat ze dan ook opvallen door er een bedrijfslogo of afbeelding op te zetten. De gekleurde mini-etiketten zijn ook handig voor het kenbaar maken van veranderingen, bv een nieuw adres of bankrekening nummer op facturen. De volgende stapsgewijze instructies laten u zien hoe gemakkelijk het is om een bedrijfslogo toe te voegen en uw adresetiketten een professionele uitstraling te geven met Avery Wizard-software.

Jump to Step: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Step 1: Aan de slag

Instructions:

Download de gratis Avery Wizard software voor Microsoft® Office. Na de snelle installatie, start u Microsoft Word en klikt u op het pictogram Avery op de werkbalk om de Avery-wizard te starten. Klik op Volgende om een nieuw project te starten.


Step 2: Selecteer uw Avery-product

Instructions:

Voer het productnummer of de beschrijving van de mini-etiketten in en klik op Zoeken. Kies uw product uit de lijst en klik op Volgende.


Step 3: Kies hoe u informatie wilt invoeren

Instructions:
Als u retouradresetiketten wilt maken, selecteert u Een blad met identieke lay-outs maken, waarna de pagina automatisch wordt gevuld met etiketten die dezelfde informatie bevatten. Klik op Volgende.

Step 4: Wijzig, ontwerp en selecteer afdrukopties

Instructions:

Voeg uw tekst aan de etiketsjabloon toe en gebruik de functies op de werkbalk om de tekst op te maken. Als u een afbeelding wilt invoegen, klikt u op het pictogram Illustratie invoegen en bladert u naar de afbeelding. Klik op de afbeelding en vervolgens op Invoegen. Pas de grootte en positie van de afbeelding aan en klik op Volgende.


Step 5: Afdrukvoorbeeld

Instructions:
Klik op de knop Afdrukvoorbeeld om te controleren of het project correct wordt afgedrukt. U kunt boven in het afdrukvoorbeeld op Sluiten klikken en daarna Terug kiezen als u het ontwerp verder moet bewerken of wijzigen.

Step 6: Voltooien

Instructions:
Klik op Voltooien als u het project hebt bekeken en eventueel hebt gewijzigd. Wanneer u op Voltooien hebt geklikt, kunt u niet meer teruggaan om het project met de Avery-wizard te bewerken. U kunt de afzonderlijke etiketten echter wel in het Microsoft Word-document wijzigen. De Avery mini-etiketten kunnen nu worden afgedrukt!

Voor vragen over deze handleiding, kunt u ons e-mailen of de Avery consumentenservice bellen op het nummer 0800 099 33 90.


Onze nieuwsbrief geeft u
gratis tips, proefsets,
software en templates!