Zoek:
 


U bent hier: Home > Projecten & Ideeën > Ideeën voor Kantoor > Identificeren en Archiveren > Stap voor Stap Uitleg > Goed georganiseerde professionele archivering en naslagwerk

Goed georganiseerde professionele archivering en naslagwerk

Een goede organisatie van projecten en archivering van documenten is niet altijd even gemakkelijk. Met de juiste hulpmiddelen kunt u uw zaken echter gemakkelijk netjes en georganiseerd houden, zonder al teveel tijd daaraan te moeten besteden. U hebt alleen Avery® ReadyIndex™ tabbladen en gratis Avery sjablonen nodig. U hoeft alleen de eenvoudige stapsgewijze instructies te volgen. Ga naar stap:

Jump to Step: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Step 1: Zoek een sjabloon

Instructions:

Download eerst een gratis Avery sjabloon voor Microsoft® Word in de sectie Sjablonen en software.


Step 2: Selecteer uw product

Instructions:

Typ uw softwarecode in het veld Sjablonen en software zoeken om de juiste sjabloon te vinden. Typ bijvoorbeeld L7411-5 voor ReadyIndex -5 tabbladen.  U kunt ook lege sjablonen of kant-en-klare sjablonen kiezen in het navigatievenster aan de linkerzijde, en uw zoekactie beperken met de categorie Bedrukbare indexbladen, tabbladen, speciale producten.


Step 3: Download een sjabloon

Instructions:

Als u uw sjabloon hebt geselecteerd, klikt u op de knop Downloaden. Sla de sjabloon op de computer op en open deze.


Step 4: Personaliseer een sjabloon

Instructions:

Als u een inhoudsopgavenblad wilt aanpassen, selecteert u in de sectie Tekst toepassen gewoon de optie Inhoudsopgave. Vervolgens kunt u in elk veld een titel typen. U kunt de inhoudsopgave ook aanpassen door links aanvullende tekst te typen (een kopregel, presentatiedatum) of door afbeeldingen toe te voegen (bijvoorbeeld het bedrijfslogo).


Step 5: Opmaak

Instructions:

U kunt het lettertype, de tekengrootte en kleur van de tekst wijzigen. Als u wijzigingen wilt aanbrengen, klikt u op OK wanneer u klaar bent met het aanpassen van het inhoudsopgavenblad. Nu kunt u het Microsoft Word-document bekijken en wijzigen.


Step 6: Druk af

Instructions:

We adviseren u het ontwerp eerst op een leeg vel papier af te drukken alvorens het Avery vel in de printer te plaatsen. Druk daarna af. U kunt de sjabloon op de computer opslaan voor toekomstig gebruik. Uw archivering is nu perfect!


Onze nieuwsbrief geeft u
gratis tips, proefsets,
software en templates!