Zoek:
 


U bent hier: Home > Projecten & Ideeën > Ideeën voor Kantoor > Verzenden > Artikelen > Aanwijzingen voor alle gelegenheden

Aanwijzingen voor alle gelegenheden

Wanneer u een feestje of een bijeenkomst organiseert, zijn meldingsetiketten een perfecte manier om uw gasten te wijzen waar ze moeten zijn.

Het gebruik van meldingsetiketten maakt altijd indruk. Nu kunt u met uw eigen pc en printer persoonlijke aanwijzingen maken. Ze zien er altijd even netjes en professioneel uit, ongeacht hoeveel u er maakt.

Met Avery® zelflaminerende en zelfklevende etiketten hebt u alles wat u nodig hebt om zelf aanwijzingen te maken. Met de Avery Wizard software kunt u afbeeldingen downloaden en de tekst toevoegen die u op de aanwijzingen wilt plaatsen.

De Avery sjablonen voor diverse gebeurtenissen en gelegenheden helpen u om uw boodschap te ontwerpen. U kunt ook tot op de rand bedrukbare Ultra-afneembare etiketten kopen die geschikt zijn voor zowel laser- als inkjetprinters.

En omdat ze herbruikbaar zijn, kunt u ze verwijderen en ergens anders opnieuw bevestigen.

Wat kunt u nog meer met onze zelfklevende meldingsetiketten? Hier volgen vijf populaire toepassingen:

1. Kondig sponsorwerving en gebeurtenissen aan met aanwijzingen waarop gebeurtenis, tijd en plaats staan vermeld.

2. Gebruik deze aanwijzingen om mensen naar een gebeurtenis te leiden, bijvoorbeeld 'Het feest is hier!'. Voor een blikvanger die vanaf afstand zichtbaar is, met afbeeldingen, vet gedrukte tekst en grote lettertypen.

3. Zet iemand bijzonder in de schijnwerpers door een foto op de poster op te nemen en hem of haar de 'ster van de show' te maken. Verjaardagen, afscheidsfeestjes en kraamborrels zijn slechts enkele ideeën voor gelegenheden waarbij u deze posters ter plekke kunt gebruiken om iedereen de kans te geven zijn handtekening te plaatsen.

4. Maak een schoolproject écht af met een poster die eenvoudig en leuk is om te maken.


Wanneer u weer eens iets moet aankondigen, hoeft u niet meer te zoeken naar pennen, verf en karton, maar maakt u in plaats daarvan gebruik van een Avery zelflaminerende meldingsetiket. Op uw pc hebt u alles wat u nodig hebt om uw eigen aankondiging voor elke gelegenheid te ontwerpen en af te drukken.

Onze nieuwsbrief geeft u
gratis tips, proefsets,
software en templates!