Zoek:
 


U bent hier: Home > Projecten & Ideeën > Ideeën voor Kantoor > Verzenden > Artikelen > Avery etiketten, milieuvriendelijke etiketten: goed voor u en het milieu!
Avery etiketten, milieuvriendelijke etiketten: goed voor u en het milieu!

We zijn ons bewust van de effecten die onze handelingenhebben op het milieu, en velen van ons zorgen ervoor dat producten thuis worden gerecycled. Maar hoe doet u dat op kantoor? Onze milieuvriendelijke producten zijn in ieder geval een goed begin. Wilt u meer weten over de milieuvriendelijke etiketten van Avery® ?

Etiketten met FSC® keurmerk

Onze milieuvriendelijke etiketten (QuickPEEL Adresetiketten, Universele, Mini-etiketten en Afneembare etiketten) dragen het internationaal erkende FSC-keurmerk (Forest Stewardship Council).  Hiervoor wordt alleen papier gebruikt dat is gemaakt van bomen uit verantwoorde bosbouw. De verpakking is gemaakt van gerecycled karton.

Gerecyclede QuickPEEL™ etiketten

Deze natuurlijk witte gerecyclede adresetiketten zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en verpakt in gerecycled karton.

Verminder de impact op het milieu door verantwoorde etiketten te gebruiken. Lever een kleine bijdrage om onze toekomst te beschermen. Kies één van onze milieuvriendelijke producten met FSC-keurmerk, of één van de gerecyclede producten!

Onze nieuwsbrief geeft u
gratis tips, proefsets,
software en templates!