Zoek:
 


U bent hier: Home > Projecten & Ideeën > Ideeën voor Kantoor > Verzenden > Artikelen > Uw mailings sneller en eenvoudiger organiseren dan ooit!

Uw mailings sneller en eenvoudiger organiseren dan ooit!

Uw hart begint sneller te kloppen en u voelt dat u gespannen wordt door er alleen maar aan te denken. Er staat weer een grote mailing op u te wachten. En als u al fulltime werkt en die mailing echt niet langer kan worden uitgesteld, is het niet verwonderlijk dat het idee u helemaal niet aanstaat!

Haal diep adem en laat de
Avery® QuickPEEL™ Adresetiketten en Avery Wizard software voor etiketten u het lastige werk uit handen nemen. Het werkt als volgt:

Importeer de adressen

Open of maak uw mailinglijst en importeer de adressen op het etiket. Met de hulp van de Avery Wizard voor Microsoft® Office is dit vrij eenvoudig. Als u wilt weten hoe u uw mailinglijst op adresetiketten importeert, raadpleegt u de eenvoudige stapsgewijze handleiding.

Etiketten afdrukken zonder stress en printerproblemen!

Als u etiketten probeert af te drukken en deze vastlopen in de printer of verkreukeld worden ingevoerd, kan dit een nachtmerrie zijn, maar wel één die eenvoudig kan worden verholpen! Druk nu af op QuickPEEL™ Adresetiketten. Ze zijn gegarandeerd Jam Free™ en leveren een uitstekende afdrukkwaliteit!

Het loshalen en opplakken van etiketten gebeurt eenvoudiger en sneller dan ooit!

Wanneer u veel enveloppen moet verzenden, is het één voor één loshalen en opplakken van al die adresetiketten dikwijls een hele klus. Op de volgende manier kan dit een stuk sneller: met Avery QuickPEEL™ Adresetiketten hoeft u alleen de kolommen recht naar achter te trekken en de rand van de etiketten wordt zichtbaar, waarna u de etiketten kunt loshalen en opplakken. Kijk zelf hoe snel en gemakkelijk deze functie werkt in onze
online QuickPEEL demo. We zijn er zeker van dat u onder de indruk bent, en bieden u een GRATIS QuickPEEL proefverpakking aan zodat u het zelf kunt proberen!

En als u niet zoveel etiketten hoeft op te plakken, kunt u de etiketten er ook op de gebruikelijke manier afhalen. U kunt deze etiketten dus op twee manieren gebruiken.

Milieuvriendelijker op kantoor

Avery QuickPEEL™ etiketten dragen het FSC-keurmerk, dus u kunt nu ook wat extra's doen voor het milieu. Hoe kunt u bijdragen aan een beter milieu.

Onze nieuwsbrief geeft u
gratis tips, proefsets,
software en templates!