Zoek:
 


U bent hier: Home > Projecten & Ideeën > Ideeën voor Kantoor > Zakelijke Communicatie > Artikelen > Zelf visitekaartjes maken

Zelf visitekaartjes maken

U bent nog maar één minuut op kantoor en de topverkoper van het bedrijf stapt bij u binnen. Zijn visitekaartjes zijn op en hij heeft ze rond lunchtijd nodig voor een seminar met nieuwe klanten. Tien minuten later vertelt een manager u dat haar nieuwe werknemer morgen aan de slag gaat, en onmiddellijk visitekaartjes nodig heeft. En als klap op de vuurpijl heeft een onlangs gepromoveerde werknemer dringend haar visitekaartjes met haar nieuwe functie erop nodig - vandaag. Als u krap in de tijd zit en dit onmiddellijk moet gebeuren, kunt u rekenen op Avery® Quick&Clean™ visitekaartjes om u uit de nood te helpen.

Met onze Quick&Clean visitekaartjes kunt u rechtstreeks vanaf uw printer professionele kaartjes van optimale kwaliteit produceren. Als u eenmaal een ontwerp hebt gemaakt en afgedrukt, kunt u op de afzonderlijke kaartjes met behulp van de handige Quick & Clean™ technologie eenvoudig uit het vel verwijderen. De kaartjes met scherpe randen en zonder perforatie zien er zo goed uit dat niemand kan zien dat u ze zelf hebt afgedrukt.

Wanneer u kaartjes bij een drukker bestelt, bent u gewoonlijk gebonden aan een minimale bestelhoeveelheid, moet u doorgeven welke informatie op de kaartjes moet worden afgedrukt (en wordt op elk kaartje dezelfde informatie afgedrukt) en dan moet u wachten. Avery Quick&Clean
visitekaartjes geven u de flexibiliteit om zoveel kaartjes af te drukken als u nodig hebt. U kunt ze afdrukken wanneer u ze nodig hebt en u kunt ze op elk moment wijzigen. Hiermee bespaart u veel geld, afval en tijd.

Avery Quick&Clean™ visitekaartjes zijn gemaakt van scherp en stevig karton – tot 260g voor een inkjetprinter en tot 270g voor een laserprinter. Om aan ieders wensen te voldoen, zijn er vier verschillende producten. Voor een inkjetprinter zijn er kaartjes met matte en glanzende afwerking en voor een laserprinter kunt u kiezen uit kaartjes in wit en extra wit of met een 'ivoor look'.

Bent u klaar om uw eigen visitekaartjes te maken? Hier volgen enkele tips voordat u aan de slag gaat:


Houd het eenvoudig
Kies voor een eenvoudig ontwerp wanneer u nieuwe visitekaartjes maakt. Strakke, duidelijke ruimten, witruimte rond de tekst en niet teveel verschillende lettertypen.

Neem de belangrijkste gegevens op
Uw logo moet opvallen, maar het visitekaartje moet ook voldoende ruimte hebben om alle noodzakelijke contactgegevens in een leesbare tekengrootte te bevatten.

Wees consistent
Als uw bedrijf al een ontwerp en logo voor visitekaartjes heeft, kunt u uw eigen visitekaartjes gemakkelijk zelf bijmaken. Zorg ervoor dat u de corporate richtlijnen van het bedrijf volgt. Kijk eens bij de kant-en-klare Avery sjablonen op Avery Design & Print Online. Ze zijn gratis, u hoeft niets te downloaden en ze werken met Microsoft® Windows® en Mac®. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken zodat u snel zelf professioneel ogende kaartjes kunt maken!

Onze nieuwsbrief geeft u
gratis tips, proefsets,
software en templates!