Bedrukbare antimicrobiële etiketten, afneembaar, wit 210 x 148 mm, wit, Laserprinter, Kleurenlaser printer, afneembaar

L8002REV-10
Inhoud20 Etiketten / 10 Vellen
Bedrukbare antimicrobiële etiketten, afneembaar, wit L8002REV-10 Inhoud: 20 Etiketten / 10 Vellen
Bedrukbare antimicrobiële etiketten, afneembaar, wit L8002REV-10
Bedrukbare antimicrobiële etiketten, afneembaar, wit L8002REV-10 210 x 148 mm
Bedrukbare antimicrobiële etiketten, afneembaar, wit L8002REV-10 Inhoud: 20 Etiketten / 10 Vellen
Bedrukbare antimicrobiële etiketten, afneembaar, wit L8002REV-10
Bedrukbare antimicrobiële etiketten, afneembaar, wit L8002REV-10 210 x 148 mm
  • 99,9% antimicrobiële werking: doodt 99,9% van alle bacteriën en ziektekiemen
  • Langdurig antibacterieel effect, onschadelijk voor de gezondheid
  • Afneembaar klevend; geschikt voor touchscreens, bureaus, lichtschakelaars en meer
  • Etiket kan zonder verlies van de beschermende werking op elke gewenste grootte worden geknipt
  • Antimicrobiële effecten zijn klinisch getest en gecontroleerd door onafhankelijke instituten
Beschrijving

Onze nieuwe antimicrobiële etiketten doden 99,9% van alle bacteriën en microben en zijn effectief tegen ziektekiemen. Deze beschermfolies zijn perfect om te gebruiken op oppervlakten die regenmatig aangeraakt worden. Denk hierbij aan lichtschakelaars, handgrepen op bijvoorbeeld winkelwagentjes, bureau-oppervlakken, boeken, liftknoppen, toonbanken, leuningen, deuren, pennen en allerlei touchscreens.

Zorg er voor dat het oppervlak voor het aanbrengen schoon en vetvrij is.

Let wel; deze etiketten gebruikt u ter aanvulling op reeds bestaande reinigings- en desinfectieprocedures om verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.
Hoe werken deze antimicrobiële labels? Deze folie-etiketten zijn behandeld met een antimicrobiële coating die 99,9% van alle soorten micro-organismen betrouwbaar verwijdert. Micro-organismen zijn bijvoorbeeld virussen, bacteriën, ziektekiemen en schimmels wat betekent dat de etiketten antibacterieel en antiviraal zijn. De antimicrobiële werking wordt geactiveerd door zichtbaar licht en zuurstof, wat zorgt voor een snel en langdurig effect. Het actieve principe is klinisch getest en geverifieerd door onafhankelijke instituten in overeenstemming met ISO 22196. De antimicrobiële labels zijn onschadelijk voor de gezondheid, omdat ze worden geproduceerd zonder het gebruik van nanodeeltjes of giftige biociden.

Deze witte, afneembare filmetiketten in het formaat 210 x 148 mm (A5) overtuigen door een langdurige werking en hebben een garantie van minimaal 1 jaar. Bovendien zijn ze zeer slijtvast, scheurvast, waterdicht en bestand tegen reinigings- en desinfectiemiddelen, water, olie en temperaturen (-20 °C tot + 80 °C). De folies kunnen in elke gewenste vorm en grootte worden gesneden zonder de antimicrobiële werking aan te tasten. De verpakking bevat 20 antimicrobiële etiketten. U kunt deze antimicrobiële etiketten met softwarecode L8002REV bovendien bedrukken met laserprinters. Let op: vermijd het bedrukken van het volledige oppervlak van het etiket. In dit geval zou de toner het antimicrobiële oppervlak van het etiket volledig bedekken en de doeltreffendheid ervan verminderen. Passende software en templates vindt u op avery.eu/print. Uit ons aanbod bedrukbare antimicrobiële etiketten kunt kiezen uit verschillende formaten in transparant of wit folie in een permanent klevende of afneembare variant.

Belangrijk om te weten: Kan dit etiket de overdracht van het COVID-19-virus voorkomen? Dit product is nog niet expliciet getest op COVID-19-virussen! Het is echter getest op andere varianten van dezelfde familie van menselijke coronavirussen (ISO 21702 Humaan Corona Virus NL63) met vergelijkbare celstructuren en er is aangetoond dat het zeer effectief is. De effectiviteit tegen H1N1-virussen is bevestigd door onafhankelijke laboratoria.

Kijk voor meer informatie over ons volledige antimicrobiële assortiment hier > https://www.avery.nl/antimicrobieel

Specificaties
Afmetingen210 x 148 mm
Inhoud20 Etiketten / 10 Vellen
PrintertypeLaserprinter, Kleurenlaser printer
SoftwarecodeL8002REV
Lijmsoortafneembaar
Kleurwit
MateriaalFolie, Polyester
Vormrechthoekig
Producteigenschaptemperatuurbestendig,Water-resistant
Formaat/UitvoeringA4