Veelgestelde vragen

over Avery producten en software

Van welk materiaal is de bovenkant van de beschermfolie gemaakt?

De bovenkant is gemaakt van een transparante polyesterfilm.

Kan ik de antimicrobiële beschermfolie bedrukken?

Nee, dit product is niet geschikt om te bedrukken. Pogingen om af te drukken kunnen tot printerproblemen leiden.

Onze antimicrobiële ETIKETTEN kunt u wel bedrukken met een laserprinter. Kijk hier voor meer informatie.

Tasten reinigings- en/of bijtende chemicaliën, oplosmiddelen, oliën en petroleumproducten de oppervlaktecoating aan, waardoor de microbiële bescherming verloren gaat?

Als test is dit product met chemische reinigingsmiddelen afgenomen welke de prestaties van de antimicrobiële laag niet bleken te beïnvloeden. Het product is ook water- en oliebestendig wat de prestaties van de antimicrobiële eigenschappen eveneens niet aantast.

 

 

Welk type 'verwijderbare' lijm wordt er gebruikt?

Dit is een verwijderbare lijm van acryl voor algemeen gebruik.

Hoe vaak kan de folie worden gereinigd zonder de coating aan te tasten?

Dit product kan regelmatig worden schoongemaakt zonder de prestatie van de antimicrobiële laag te beïnvloeden.

Het dient gebruikt te worden als aanvulling op de bestaande hygiënische maatregelingen en bestaande reinigingsprocedures.

Is het veilig als u het product een tijdje niet schoonmaakt? (bv. herbruikbare menukaarten, bureaus op scholen) Of moet u het toch nog schoonmaken voor de veiligheid (geen bacteriën)?

Dit product moet worden gebruikt als een aanvulling op uw bestaande reinigingsprotocollen, zoals het regelmatig schoonmaken. We raden het af ​​om dit product te gebruiken als vervanging voor het regelmatig reinigen van veelvuldig aangeraakte en gebruikte oppervlakken. Dus gebruikt u de antimicrobiële beschermfolie, maak het dan regelmatig schoon!

 

 

Doodt deze folie bacteriën of virussen of stopt het gewoon de overdracht?

Het product doodt 99,9% van de bacteriën en stopt effectief de verspreiding van virussen, bacteriën en ziektekiemen.

 

Hoe doodt de folie bacteriën en virussen?

De actieve component zorgt ervoor dat de omstandigheden die bacteriën en microbe-cellen nodig hebben om te overleven, te delen en te dupliceren, uitgeroeid worden. Virussen gebruiken de bacteriën of microben als gastheer; door de gastheer te doden, stopt de antimicrobiële laag ook de verspreiding van virussen.

 

Stopt deze folie specifiek de overdracht en doodt het COVID-19?

De COVID19-viruscellen zijn nog niet beschikbaar voor testen. Daarom kan op dit moment geen enkel product claimen de overdracht van COVID19 te stoppen.

Het is echter bewezen dat dit product effectief is tegen andere leden van dezelfde subgroep van menselijke coronavirussen (Humaan coronavirus NL63).

 

Volgens welke normen is dit product getest om 99,9% anitmicrobieel te kunnen claimen?

Het 99,9% antimicrobiële materiaal is getest om de verspreiding van verschillende soorten ziektekiemen te elimineren: Bacteriën (ISO 22196) Virussen (ISO 21702) Microbiële en schimmelinfecties (ASTM G21)

 

Kan ik het etiket om zichzelf heen wikkelen, zoals bijvoorbeeld over een ​​gebogen deurklink?

Voor het beste resultaat op gebogen oppervlakken, knipt u het etiket op de exacte maat die u nodig heeft. Wikkel het etiket liever niet om zichzelf heen.