Veelgestelde vragen

Antimicrobiële beschermfolie & etiketten Etiketten Kaartproducten Prijstangen Snijmachines T-shirt Transfers Tabbladen - bedrukbaar

De bovenkant is gemaakt van een transparante polyesterfilm.

Nee, dit product is niet geschikt om te bedrukken. Pogingen om af te drukken kunnen tot printerproblemen leiden.

Onze antimicrobiële ETIKETTEN kunt u wel bedrukken met een laserprinter. Kijk hier voor meer informatie.

Als test is dit product met chemische reinigingsmiddelen afgenomen welke de prestaties van de antimicrobiële laag niet bleken te beïnvloeden. Het product is ook water- en oliebestendig wat de prestaties van de antimicrobiële eigenschappen eveneens niet aantast.

 

 

Dit is een verwijderbare lijm van acryl voor algemeen gebruik.

Dit product kan regelmatig worden schoongemaakt zonder de prestatie van de antimicrobiële laag te beïnvloeden.

Het dient gebruikt te worden als aanvulling op de bestaande hygiënische maatregelingen en bestaande reinigingsprocedures.

Dit product moet worden gebruikt als een aanvulling op uw bestaande reinigingsprotocollen, zoals het regelmatig schoonmaken. We raden het af ​​om dit product te gebruiken als vervanging voor het regelmatig reinigen van veelvuldig aangeraakte en gebruikte oppervlakken. Dus gebruikt u de antimicrobiële beschermfolie, maak het dan regelmatig schoon!

 

 

Het product doodt 99,9% van de bacteriën en stopt effectief de verspreiding van virussen, bacteriën en ziektekiemen.

 

De actieve component zorgt ervoor dat de omstandigheden die bacteriën en microbe-cellen nodig hebben om te overleven, te delen en te dupliceren, uitgeroeid worden. Virussen gebruiken de bacteriën of microben als gastheer; door de gastheer te doden, stopt de antimicrobiële laag ook de verspreiding van virussen.

 

De COVID19-viruscellen zijn nog niet beschikbaar voor testen. Daarom kan op dit moment geen enkel product claimen de overdracht van COVID19 te stoppen.

Het is echter bewezen dat dit product effectief is tegen andere leden van dezelfde subgroep van menselijke coronavirussen (Humaan coronavirus NL63).

 

Het 99,9% antimicrobiële materiaal is getest om de verspreiding van verschillende soorten ziektekiemen te elimineren: Bacteriën (ISO 22196) Virussen (ISO 21702) Microbiële en schimmelinfecties (ASTM G21)

 

Voor het beste resultaat op gebogen oppervlakken, knipt u het etiket op de exacte maat die u nodig heeft. Wikkel het etiket liever niet om zichzelf heen.