Notizio Notitieboeken

Beleef een andere schrijfervaring

Beleef een andere schrijfervaring met Notizio, hét onderscheidende notitieboekje van Avery. In deze notitieboekjes zijn de lijnen wit en niet donker; dat verhoogt de leesbaarheid van uw notities. Het hoogwaardige 90 grams, extra gladde papier laat zich door elke pen beschrijven en zorgt voor een uitstekend schrijfcomfort. De unieke liniatuur is minder storend voor de ogen en deze is nagenoeg onzichtbaar bij het scannen of kopiëren.

Luxe A4 of A5 Notizio notitieboeken van Avery
Notitieboek 7029 Inhoud: 1 Stuk

Notitieboek 7029

gebonden
Hardcover
A4
Notitieboek 7028 Inhoud: 1 Stuk

Notitieboek 7028

gebonden
Hardcover
A4
Notitieboek 7027 Inhoud: 1 Stuk

Notitieboek 7027

gebonden
Hardcover
A5
Notitieboek 7026 Inhoud: 1 Stuk

Notitieboek 7026

gebonden
Hardcover
A5
Notitieboek 7017 Inhoud: 1 Stuk

Notitieboek 7017

spiraalgebonden
Plastic (PP)
A4
Notitieboek 7016 Inhoud: 1 Stuk

Notitieboek 7016

spiraalgebonden
Plastic (PP)
A4
Notitieboek 7015 Inhoud: 1 Stuk

Notitieboek 7015

spiraalgebonden
Plastic (PP)
A5
Notitieboek 7014 Inhoud: 1 Stuk

Notitieboek 7014

spiraalgebonden
Plastic (PP)
A5

Notitieboeken organiseren ons leven zowel zakelijk als privé. Het zijn houders van vele aantekeningen en creatieve ideeën. Daarbij gaat het niet alleen om het noteren, want dat kun je ook op losse vellen papier of een kladblok. Het gaat er ook om dat je deze notities duurzaam, handzaam, individueel geordend  en esthetisch bij elkaar houdt. Met Notizio kan dat allemaal!
Onze Notizio notitieboeken onderscheiden zich met witte lijnen op een zachtgrijze achtergrond; donkere lijnen leiden af en storen bij het schrijven en lezen. Deze innovatieve liniatuur geeft niet alleen een prettige schrijf- en leeservaring, maar heeft ook een bijkomend voordeel als u uw aantekeningen kopieert of scant, dan zijn de witte hulplijnen bijna onzichtbaar. Dat is vooral praktisch als er ook zelfgemaakte tekeningen op het blad staan.
Notizio notitieboekjes hebben praktische additionele extra's zoals een leeslint (bladwijzer), een binnenvak voor het opbergen van documenten of visitekaartjes en een elastieken sluitband plus penhouder.