GEGARANDEERD TEVREDEN

Test de zelfklevende Avery-naambadges en raak overtuigd!

Ontdek een snelle, betaalbare en milieuvriendelijke optie voor het maken van uw badges. Onze zelfklevende badges zijn gemakkelijk voor te bereiden én te gebruiken. Mochten de badges echter niet geheel naar wens zijn, dan vergoedt Avery het door u gekochte pakket.

naambadges

BELOFTE #1 - Een snelle voorbereiding!

Met de software Avery Design & Print kan ik:
     - mijn badge 100% persoonlijk maken. Ik kies het model, het lettertype, de kleuren en importeer een afbeelding...
     - met een paar klikken de lijst met deelnemers uit een Excel-bestand importeren
     - mijn ontwerp gebruiken voor al mijn andere media om dezelfde uitstraling te creëren

En ik bespaar tijd, omdat ik de badge niet in de houder hoef te schuiven! Deelnemers plakken de badge direct op hun kleding.

Direct ontwerpen

 

BELOFTE #2 - Een milieuvriendelijker alternatief!

milieuvriendelijker naambadges

De zelfklevende Avery-badges zijn gemaakt van acetaatzijde en kunt u direct op textiel aanbrengen. Hierdoor heeft u dus geen plastic hoesje of kunststof c.q. metalen clip nodig.

BELOFTE #3 - Gemakkelijk te gebruiken!

naambadges

Dankzij de speciale uitsnijding aan de achterkant hoeft de badge niet direct worden opgeplakt. Iedere deelnemer kan - indien gewenst - de badge op een later tijdstip aanbrengen, omdat de achterzijde nog voorzien is van rugvel. De zelfklevende badge plakt goed, maar kan zonder beschadiging of lijmresten van het kledingstuk worden verwijderd; dit in tegenstelling tot andere vormen van bevestiging, zoals spelden of clips. NB: Niet gebruiken op delicate stoffen zoals leer, zijde, velours.

 

BELOFTE #4 - Een consumentenservice die naar u luistert!

klantenservice

Als ik een vraag heb of ondersteuning wil bij het maken van mijn badges, kan ik via e-mail of telefoon contact opnemen met de consumentenservice van Avery.

[email protected]
niet tevreden geld terug

GARANTIE: NIET TEVREDEN - GELD TERUG!

Wanneer ik niet tevreden ben over de aankoop van mijn zelfklevende badges, dan betaalt Avery mij het bedrag van mijn aankoop terug. Lees eerst alle actie-voorwaarden.

Ik wens terugbetaling