Ronde productetiketten Ø 30 mm, Inkjetprinter, Laserprinter, Kleurenlaser printer, Kopieerapparaat

6223-10
Inhoud480 Etiketten / 10 Vellen
Ronde productetiketten 6223-10 Inhoud: 480 Etiketten / 10 Vellen
Ronde productetiketten 6223-10
Ronde productetiketten 6223-10 Ø 30 mm
Ronde productetiketten 6223-10 Inhoud: 480 Etiketten / 10 Vellen
Ronde productetiketten 6223-10
Ronde productetiketten 6223-10 Ø 30 mm
  • Witte, ronde papieren etiketten met betrouwbare kleefkracht
  • Scherp afdrukresultaat zonder vlekken dankzij verbeterde toner-/inktfixatie
  • Milieuvriendelijk; FSC® gecertificeerd papier
  • Ideaal voor opvallende en tijdelijke toepassingen
  • Gegarandeerd storingsvrij, geschikt voor alle gangbare inkjet- en laserprinters en te creëren met gratis online templates en software
Beschrijving

Voor een bijzondere uitstraling!
Deze witte, kleine ronde etiketten van Avery kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken. Perfect in te zetten als productetiketten op jam- of cosmeticapotten, deksels, glaasjes of verpakkingen. Voorzie ze van uw eigen logo en productinhoud en klaar is uw professionele etiket. Ook ideaal om in te zetten voor promotiedoeleinden en natuurlijk voor alle andere markeringen die op moeten vallen.

De zelfklevende etiketten met een diameter van 30 mm zijn eenvoudig te bedrukken met behulp van de Avery online software en templates. Ze zijn praktisch in gebruik op zowel het werk of thuis. Tevens ideaal voor het etiketteren van kantoorbenodigdheden, mappen, documenten of opbergdozen. U bent verzekerd van een betrouwbare kleefkracht waardoor deze etiketten uitstekend plakken op uiteenlopende ondergronden zoals glas, karton, papier of plastic.

Goed om te weten: Avery heeft een ruim assortiment etiketten in opvallende vormen in verschillende formaten: rond, ovaal, vierkant, achthoekig of bloemvormig - zo heeft u altijd een etiket dat past bij uw gewenste uitstraling.

Milieuvriendelijk: Het materiaal van deze chloorvrij gebleekte etiketten is gemaakt van 100% FSC®-gecertificeerd papier uit duurzaam beheerde bossen.
U kunt vertrouwen op een gegarandeerd storingsvrije printerdoorvoer zonder lijmvloeiing in uw printer. Deze etiketten kunnen op alle gangbare laser- en inkjetprinters worden bedrukt.

Met Avery Design & Print Online kunt u de etiketten snel een eenvoudig vormgeven en printen. Gewoon het artikelnummer invoeren, ontwerpen, printen en klaar!

Specificaties
AfmetingenØ 30 mm
Inhoud480 Etiketten / 10 Vellen
PrintertypeInkjetprinter, Laserprinter, Kleurenlaser printer, Kopieerapparaat
Softwarecode6223
Lijmsoortpermanent klevend
Kleurwit
MateriaalPapier
Vormrond
Formaat/UitvoeringA4
MilieuvriendelijkChlorine free bleached material, FSC gecertificeerd CU-COC-809380