Veelgestelde vragen

Producten Software Drukservice Mijn bestelling Promoties
Hoe ontwerp ik mijn product? Productinformatie

U kunt JPG, JPEG, PNG en PDF bestanden uploaden. U kunt ook afbeeldingen selecteren van Social Media Netwerken zoals Facebook en Instagram.

 

Ja, onze online software ondersteunt zowel CMYK als RGB opbouw.

Ja, nadat u een account heeft aangemaakt, heeft u de mogelijkheid om uw ontwerp op te slaan in "Mijn Ontwerpen" en deze nogmaals te bekijken, te bewerken en indien gewenst nogmaals te bestellen.

Daarnaast is het mogelijk uw ontwerpen ook op uw eigen computer/laptop op te slaan. Het voordeel van opslaan via uw account is dat u altijd en overal toegang heeft tot uw ontwerpen.

Om het mooiste eindresultaat te behalen, dient uw afbeeldingen een minimale resolutie van 300 DPI te hebben.

Wij doen er alles aan om een accurate benadering van de kleuren te realiseren die gebruikt zijn op de door u geüploade afbeeldingen.

Wanneer u specifieke kleuren nodig heeft, raden wij u aan om eerst één productvel te bestellen voordat u uw complete bestelling plaatst. In onze algemene voorwaarden (ad 2 en 3) zijn meer details omtrent layout en kleur opgenomen.

Natuurlijk! De makkelijkste manier om uw afbeeldingen te uploaden is met behulp van Avery Design & Print Online software. U kunt vervolgens uw afbeeldingen positioneren, roteren en het formaat aanpassen.

Deze klinken misschien als technische termen, maar zijn eigenlijk erg voor de hand liggend en handig om te kennen om uw ontwerp klaar te maken om te bedrukken.

Overloop:
Dit is het gedeelte van uw ontwerp dat wegvalt wanneer uw product naar het gewenste formaat wordt gesneden. Het doel van het stukje overloop is om er zeker van te zijn dat uw ontwerp tot aan de randen van het product loopt om te voorkomen dat u witte randen op uw product krijgt.

Trim:
Dit is het uiteindelijke formaat nadat de overloop is weggesneden.

Veiligheidsmarge:
Dit is het gebied binnen de "Trim". Het gebied binnen de veiligheidsmarge is kleiner dan het uiteindelijke kaartje. Het gebied binnen de veiligheidsmarge wordt weggehouden van de stansmessen en snijmachines. Hier dient u het grootste gedeelte van uw informatie of ontwerp te plaatsen. Alle informatie buiten de veiligheidsmarge loopt het risico om weggesneden te worden. En dit is dus niet zichtbaar op uw eindresultaat.

 

Ja, dit is geen enkel probleem. Avery kan voor u ook wit drukken op transparante etiketten.

LET OP: wanneer u uw etiketten thuis bedrukt, kunt u waarschijnlijk geen wit drukken!
> Raadpleeg hiervoor uw printerspecificaties.

Ja. Wanneer u uw product hebt gekozen, gaat u naar het gedeelte waar u uw product kunt ontwerpen. U kunt uw ontwerpen gemakkelijk uploaden via "Mijn pdf's". Om het nog eenvoudiger te maken, plaatsen we de pdf voor u op het product! Uw pdf wordt ook opgeslagen in de ontwerptool voor later gebruik.

 

De niet met lak afgewerkte etiketten zijn geschikt om met de hand te beschrijven.

De matte en glanzende lak afwerkingen zijn niet geschikt om te beschrijven met balpennen of markeerstiften. Als u op uw etiketten wilt schrijven, raden we aan om geen lak als afwerking te kiezen.

Ja. In onze online software vindt u een enorme keuze aan professionele ontwerpen voor verschillende producten. Bovendien het is eenvoudig om deze templates aan te passen aan uw behoeften. U kunt ook uw eigen logo of afbeeldingen uploaden om het ontwerp aan te passen. Als u dezelfde look wilt voor verschillende producten, kiest u eenvoudig hetzelfde designthema voor verschillende product-templates.

 

U kunt een transparant etiket ontwerpen door een pdf, afbeelding of template te uploaden. Er verschijnt een 'dambord' achtergrond op uw beeldscherm dat een transparante achtergrond vertegenwoordigt. Als u een pdf of een afbeelding met een witte of gekleurde achtergrond uploadt, wordt de dambord-achtergrond  verborgen en zijn de etiketten die u ontvangt niet transparant, maar wit. Dit komt omdat onze professionele drukservice gebruikt maakt van dekwit. Alle witte elementen in uw ontwerp die dus niet als ' dambord' worden weergegeven, worden ook in wit afgedrukt. Houd u hier rekening mee.

Als u uw ontwerp of logo op transparante etiketten wilt afdrukken, uploadt u een pdf of afbeelding met een transparante achtergrond. Als de achtergrond van het schaakbord zichtbaar is nadat u uw bestand hebt geüpload, hebben uw etiketten een transparante achtergrond!
Klik hier voor meer tips over het ontwerpen van transparante etiketten.

Nee, u kunt niet opnieuw afdrukken op uw etiketten, visitekaartjes of andere producten die eerder door Avery WePrint zijn bedrukt. Wat onze etiketten betreft, gebruiken we een speciale glans of matte afwerking om de afdruk te verzegelen en ervoor te zorgen dat uw etiketafdrukken van hoge kwaliteit zijn. Daarom is herdrukken niet mogelijk.

 

Het beste kunt u Google Chrome of Firefox gebruiken.