Watervaste etiketten

100% betrouwbaar onder alle omstandigheden!

 

 

Avery weerbestandige polyetyleen etiketten

U kunt uw boodschap met een gerust hart aan de Avery bedrukbare weerbestendige etiketten toevertrouwen. Deze etiketten zijn vervaardigd uit materiaal welke in combinatie met de juiste lijm een onverwoestbare indruk achter zal laten bij uw doelgroep. De etiketten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden zoals hitte, kou, UV, droogte en vocht. In het assortiment waterbestendige en duurzame etiketten is een keuze te maken tussen twee soorten materialen: Polyethyleen en Polyester etiketten.

Bekijk deze video om de verschillen tussen deze materialen beter te ontdekken.

De ultraresistente polyethyleen etiketten zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden, ze kunnen zelfs tegen langdurige blootstelling aan zeewater en kunnen tegen temperaturen van -40 °C tot +150 °C. Ze zijn ideaal te gebruiken als GHS-etiketten en voldoen aan de BS5609 standaard.

De ultrasterke polyester etiketten kunnen ook tegen een stootje. Deze etiketten blijven goed en leesbaar onder zware omstandigheden. Zo kunnen ze tegen temperaturen van -20 °C tot +80 °C en zijn ze bestand tegen water. Ideaal voor buitengebruik!