Papieren etiketten en stickers

Onze papieren zelfklevende etiketten en stickers

Het is geen wonder dat papier het populairste etikettenmateriaal is. Ons witte papieren materiaal wordt beschouwd als ons 'standaard'-materiaal vanwege zijn eenvoud en strakke ontwerp. Naast wit hebben we ook een ruim assortiment premiumpapier voor je beschikbaar. Papier is zeer veelzijdig en voldoet aan vele behoeften terwijl het toch voordelig blijft. Je kunt onze papieren etiketten in verschillende kleuren krijgen, zelf bedrukken of op maat laten maken  door onze print service.

Papieren etiketten
 • Geen minimum bestelhoeveelheid
 • 19 papieren varianten mat of glanzend
 • Meer dan 80 vormen en formaten
 • Bedruk zoals je zelf wilt met onze gratis software
 • Te bedrukken met een laser- en/of inkjet printer
 • Geleverd op A4 formaat vellen
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 4,80 
Bestel nu
Papieren etiketten bedrukt
 • Al verkrijgbaar vanaf 2 vellen
 • 10 papieren varianten mat of glanzend
 • Maatwerk zonder extra kosten
 • Professioneel bedrukt
 • Permanent klevend of afneembare kwaliteit
 •  Geleverd op SRA4 vellen
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 12,-
Ontwerp nu
Etiketten op rol
 • Ideaal wanneer je een groot aantal etiketten nodig hebt
 • 3 verschillende soorten  papier (mat, glanzend, papier met structuur)
 • Maatwerk zonder extra kosten
 •  Professioneel premium drukwerk
 • Geleverd op rol met een kern van 76 mm
 • Geleverd binnen 10 tot 12 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 118
Ontwerp nu

Onze verschillende papiersoorten

Bestel nu
kraftpapier labels cosmetica
Bestel nu
Glanzend papieren etiket vierkant
Bestel nu
Ontwerp nu
Bestel nu
Bestel nu
WePrint-NL_rond-etiket-zilver-juwelier
Bestel nu
Waterflessen met etiketten
Bestel nu
weprint-ronde-etiketten
Bestel nu
bbq yeehaw
Bestel nu

Over papieren etiketten

Allereerst moet je weten dat er geen verschil is tussen papieren etiketten en papieren stickers. We hebben alleen verschillende manieren om deze producten te benoemen. Onze papieren etiketten zijn gemaakt van wit mat of glanzend papier voorzien van een permanent klevende of verwijderbare lijm. Papieren etiketten  zijn onze voordeligste optie. En daar laten we het niet bij! We hebben ook gekleurd papier zoals kraftpapier en recycled papier of meer verfijnde opties zoals goud of crèmekleurig papier met structuur.

Wanneer je felle kleuren wilt, kan je ook blanco vellen kopen in verschillende kleuren zoals rood, groen, blauw en zelfs fluorescerende kleuren!

Waarvoor kan ik papieren etiketten gebruiken?

Het is gemakkelijk om papieren etiketten te krijgen! Je kunt ze rechtstreeks op onze site kopen. Om het eenvoudig voor je te maken hebben wij ze in twee groepen verdeeld: blanco A4-vellen om zelf af te drukken of je kan  gebruik maken van onze online printservice.

De papieren etiketten zijn beschikbaar op blanco vellen om thuis af te drukken op een laser- of inkjetprinter. Je kan de gewenste hoeveelheid zonder minimum bestelhoeveelheid kiezen uit een groot aantal beschikbare vormen en maten. Zodra ze bij jou zijn afgeleverd, kan je de bijgeleverde unieke softwarecode gebruiken om toegang te krijgen tot een afdruksjabloon die je naar wens kunt aanpassen met behulp van onze gratis online software. Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen als je hulp nodig hebt bij je project.

Onze blanco vellen papier worden vaak gebruikt door kleine bedrijven om hun productlabels af te drukken, ze zijn vooral populair bij kaarsenfabrikanten omdat de 60mm rondjes uitstekende CLP-stickers zijn. Met blanco vellen kan je de exacte hoeveelheid maken die je nodig hebt voor de kleinste of grootste hoeveelheid. Je kan er zelfs voor kiezen om verschillende ontwerpen op hetzelfde vel te drukken. We merken ook dat veel leraren leuke labels maken voor hun klassen of leerlingen. Onze blanco vellen kunnen echt voor vele doeleinden worden gebruikt. Als je inspiratie of sjablonen nodig hebt om je eigen etiketten te maken, geen probleem kijk gewoon even tussen onze ontwerpen!

Je kan jouw gepersonaliseerde papieren etiketten ook via onze printservice laten drukken. Het voordeel is dat je kan profiteren van onze professionele printers en snij- en afwerkingsmachines die beschermende matte of glanzende lak kunnen toevoegen, rechte of afgeronde hoeken, aangepaste formaten en tot 15 verschillende vormen kunnen produceren. Onze minimumbestelling voor de drukservice is echt laag in vergelijking met de meeste drukkers. Het is heel eenvoudig om een ontwerp te downloaden of te maken met onze software zodra je het formaat, de vorm, de papiersoort en de afwerking hebt gekozen die je voor jouw etiketten wenst. 

Onze aangepaste papieren etiketten zijn erg populair bij kleine bedrijven - met een glanzende afwerking zijn dit perfecte productetiketten voor flessen, potten, glas en papier. De hoge afdrukkwaliteit en lage prijs maken ze ook perfect voor logo-etiketten of merketiketten om jouw verpakking te verzegelen. Aangezien ze veelzijdig zijn, kan je ze ook gebruiken voor een evenement zoals een bruiloft.

Veelgestelde vragen

Het is heel eenvoudig om papieren etiketten te maken. Je hoeft alleen maar het formaat en de vorm te weten die je nodig hebt en vervolgens blanco zelfklevend papier te kopen om thuis af te drukken of gebruik te maken van onze printservice, die alles voor je doet. De etiketten worden allemaal voorgesneden op het formaat en de vorm die jij nodig hebt, gedrukt en bij jou afgeleverd.

Het belangrijkste verschil tussen papieren en plastic etiketten zijn hun eigenschappen. Plastic is waterbestendig, duurzaam en sterker dan papier.

Een papieren etiket is gemaakt van papier, vaak gebleekt tot een helderwitte kleur met een kleefstof die permanent of afneembaar kan zijn. Ze worden verkocht op vellen en kunnen thuis worden bedrukt of op maat gemaakt. Op onze website kunt je kiezen uit een groot aantal maten en vormen.