Afneembare papieren etiketten
Afneembaar etiket welke geen lijmresten achterlaat

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde afneembare papieren etiket

Hersluitbare etiketten ontwerpen
Ontwerp jouw eigen gepersonaliseerde afneembare papieren etiketten. Ontwerp jouw afneembare papieren etiket dusdanig zodat het aan al jouw eisen voldoet. Misschien heb je een kledingwinkel en wil je kledingstukken of kledinghangers tijdelijk voorzien van een etiket. In dat geval zijn deze eenvoudig afneembare etiketten de oplossing voor jou. Deze etiketten zijn onder andere een oplossing voor koffiebranders en bakkers die hun klanten nu een hersluitbare verpakking kunnen aanbieden om hun producten langer vers te houden.

Voor dit materiaal kun je kiezen uit de volgende afwerkingen:

  • Glanslak
  • Matte lak

De etiketten zijn verkrijgbaar in alle vormen en maatvoeringen die wij in ons assortiment voeren. Dit alles maakt het een geschikt etiket voor dagelijks gebruik voor diverse doeleinden.

Hersluitbare etiketten kopen bij Avery
Het witte papier beschikt over een premium papier uitstraling en heeft dezelfde eigenschappen als het reguliere papier dat wij aanbieden. Dit zorgt voor levendige kleuren en een professionele uitstraling. Wanneer je een startende ondernemer bent die op zoek is naar veelzijdige etiketten die geen sporen achterlaten op jouw product dan raden wij je deze etiketten aan.

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden naar dit etiket en je wilt voordat je gaat bestellen het materiaal in het echt bekijken, bel of e-mail ons dan zodat wij je een proefpakket kunnen toesturen. Dit proefpakket laat je kennismaken met al onze materialen en diverse vormen en maten. Je kunt dan op je gemak beslissen welk product het beste bij jou past voordat je jouw bestelling plaatst.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

WEPRINT MATERIAL IMAGES-02.jpg

Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten

WEPRINT MATERIAL IMAGES-01.jpg

Papier met kleine zichtbare vlokjes in het papier. Dit biologische afbreekbare materiaal is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg

Deze duurzame transparante etiketten zijn waterbestendig en gaan lang mee

WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg

Waterbestendig materiaal is bestand tegen temperatuurschommelingen en chemicaliën

WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg

Dit duurzame witte polypropyleen etiket is permanent klevend, eenvoudig aan te brengen en waterbestendig

WEPRINT MATERIAL IMAGES-06.jpg

Geef uw product een hoogwaardige uitstraling met onze crèmekleurige etiketten met structuur

WEPRINT MATERIAL IMAGES-07.jpg

Perfect voor het toevoegen van een rustieke of zelfgemaakte uitstraling aan uw producten

WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg

Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurige materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.