Crèmekleurige etiketten met structuur
Gepersonaliseerde crèmekleurige etiketten met structuur

Geef uw product een hoogwaardige uitstraling met onze crèmekleurige etiketten met structuur

Het dikkere hoogwaardige papier met een gebroken witte kleur is ideaal om een vintage uitstraling te creëren bij bijvoorbeeld een wijnfles. Dit materiaal is bestand tegen temperaturen tussen de -20 °C en +80 °C en geschikt om direct toe te passen op zowel droge als vochtige, niet vettige voedingsmiddelen. Hoge bestendigheid tegen vocht en schimmel waardoor de etiketten langer meegaan. Een ontwerp kan eenvoudig aangepast worden door een afbeelding, logo of PDF toe te voegen. Etiketten worden gedrukt met behulp van technieken welke ook toegepast worden bij het afdrukken van foto's. Het ideale etiket voor flessen dankzij de spatwaterbestendige eigenschappen.

  • Crèmekleurige etiketten met structuur komen volledig tot hun recht op vintage- en ambachtelijke producten. U kunt hierbij onder andere denken aan juwelen, wijn en kaas. Zorgt voor de finishing touch bij zelfgemaakte producten en geschenken.
  • Dit materiaal is bestand tegen temperaturen tussen de -20 °C en +80 °C waardoor dit de ideale etiketten zijn om te gebruiken bij producten welke warm worden zoals kaarsen en koffiebekers.
  • Laat uw fantasie volledig de vrije loop gaan bij het ontwerpen van uw etiketten of kies voor een bestaand ontwerp uit onze galerij.
  • Het etiket is vervaardigd uit wat dikker hoogwaardig materiaal waardoor het bestand is tegen vocht en schimmel. Het etiket is voorzien van een lijmlaag welke zorgt voor een langdurige permanente hechting.
  • In het oog springend materiaal geeft een extra vleugje van exclusiviteit mee aan uw producten.
  • Bestel de aantallen etiketten die u nodig heeft. U kunt grotere- of kleine aantallen bestellen; er is dus geen reden om een grote voorraad aan te leggen.
  • Onze crèmekleurige etiketten met structuur voldoen aan al uw verwachtingen met hun premium, hoogwaardige en sierlijke look & feel. Het is geen verrassing dat het een populaire keuze is binnen ons gevarieerde klantenbestand, omdat het materiaal een prachtige basis is voor een pakkende tekst, logo's en ingrediëntenlijsten.

Wij weten hoeveel tijd er gaat zitten in het vervaardigen, perfectioneren en finaliseren van producten. Wij werken graag met u samen om ervoor te zorgen dat het materiaal dat u kiest perfect op uw product aansluit. Wij weten dat u creatief bezig wilt zijn, dus geven wij u volledige ontwerpvrijheid met etiketten die precies op de juiste manier worden afgedrukt. Als u op zoek bent naar een etiket met een vleugje luxe, bent u op de juiste plek. Niet alleen is het materiaal waterbestendig, waardoor elk label onvermijdelijke spatten overleeft, maar onze crèmekleurige etiketten met structuur zijn ook geschikt voor direct contact met voedsel. Zowel op droog als op vochtig (niet-vet) voedsel.

Tip van onze experts

De luxe gebroken witte kleur maakt dit etiket tot een uitstekende keuze voor wijnflessen en andere vintage-look producten zoals sieraden, kazen, kleding en andere zelfgemaakte producten. De organische, gerecyclede look is vooral populair bij enkele van onze milieuvriendelijke klanten die willen dat hun materiaal zich onderscheidt van de concurrentie.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in

WEPRINT MATERIAL IMAGES-02.jpg

Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten

WEPRINT MATERIAL IMAGES-01.jpg

Papier met kleine zichtbare vlokjes in het papier. Dit biologische afbreekbare materiaal is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg

Deze duurzame transparante etiketten zijn waterbestendig en gaan lang mee

WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg

Waterbestendig materiaal is bestand tegen temperatuurschommelingen en chemicaliën

WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg

Dit duurzame witte polypropyleen etiket is permanent klevend, eenvoudig aan te brengen en waterbestendig

WEPRINT MATERIAL IMAGES-07.jpg

Perfect voor het toevoegen van een rustieke of zelfgemaakte uitstraling aan uw producten

WEPRINT MATERIAL IMAGES-08.jpg

Dit etiket laat geen lijmsporen achter en is ideaal wanneer u een etiket wilt gebruiken welke afneembaar is.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg

Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurige materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.