Watervaste etiketten
Wanneer u extra sterke etiketten nodig hebt

Watervast materiaal is bestand tegen temperatuurschommelingen en chemicaliën

  • Watervaste etiketten blijven probleemloos plakken bij blootstelling aan elke vorm van vocht, waardoor ze het perfecte etiket zijn voor vloeistoffen, crèmes en op olie gebaseerde producten, of producten die bewaard worden in koelkasten of diepvriezers.
  • Bestand tegen temperaturen tussen -40 °C en 150 °C graden Celsius en zowel bestand tegen olie als tegen chemicaliën.
  • Elk etiket is gedrukt op polyethyleen van de hoogste kwaliteit en is bestand tegen vervagen, krassen of scheuren.
  • De speciale beschermende lak zorgt ervoor dat uw zorgvuldig gemaakte ontwerp met afbeeldingen, logo en tekst het hele jaar in smetteloze staat blijft.
  • Onze watervaste etiketten worden geproduceerd met een permanente lijm die uitermate geschikt is om op flessen, potten, metalen en kunststoffen te plakken.
  • Maak gebruik van ons behulpzame Avery WePrint-team als u niet zeker weet of ons watervaste etiket geschikt is voor uw product.
  • Afname naar behoefte, u kunt zoveel watervaste etiketten bestellen als u maar wilt.

Of het nu een pakket is om zelf thuis bier te brouwen, een gepersonaliseerde fles champagne voor elke tafel of een selectie van de meest unieke tuinmeubelen, wij hebben het perfecte etiket voor u. Het spreekt voor zich dat onze watervaste etiketten een waterdichte oplossing zijn. Maar hoe watervast zijn deze etiketten...? Onze watervaste etiketten zijn ontworpen om de strijd aan te gaan met de meest extreme omstandigheden. Ze zijn bestand tegen temperaturen tussen de -40 °C en 150 °C. Onze watervaste etiketten zijn uitvoerig getest. Wij verzekeren u dat de etiketten er ook nog goed uitzien nadat zij 90 dagen op de zeebodem hebben gelegen. Niet alleen het materiaal is sterk, duurzaam en misschien wel het belangrijkste, watervast, wij garanderen u dat uw unieke ontwerp er uit zal zien (en blijft uitzien) of het nu regent of wanneer de zon schijnt.Vervaardigd uit de hoogste kwaliteit polyethyleen, zijn onze watervaste etiketten bestand tegen vervaging, krassen en scheuren veroorzaakt door vochtige omgevingen.

Tip van onze experts

Onze watervaste etiketten zijn een geweldige aanvulling op een enorme verscheidenheid aan producten. Ze zijn ook bestand zijn tegen olie en chemicaliën dus, als u op zoek bent naar etiketten voor op schoonmaakproducten of op andere chemische producten, zijn dit de juiste etiketten voor u. Ze zijn ook de perfecte keuze voor shampoos, lotions en olijfolie. Als u niet zeker bent, neem dan contact op met een lid van het WePrint-team dat u bij de hand neemt om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt!

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

WEPRINT MATERIAL IMAGES-02.jpg

Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten

WEPRINT MATERIAL IMAGES-01.jpg

Papier met kleine zichtbare vlokjes in het papier. Dit biologische afbreekbare materiaal is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg

Deze duurzame transparante etiketten zijn waterbestendig en gaan lang mee

WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg

Dit duurzame witte polypropyleen etiket is permanent klevend, eenvoudig aan te brengen en waterbestendig

WEPRINT MATERIAL IMAGES-06.jpg

Geef uw product een hoogwaardige uitstraling met onze crèmekleurige etiketten met structuur

WEPRINT MATERIAL IMAGES-07.jpg

Perfect voor het toevoegen van een rustieke of zelfgemaakte uitstraling aan uw producten

WEPRINT MATERIAL IMAGES-08.jpg

Dit etiket laat geen lijmsporen achter en is ideaal wanneer u een etiket wilt gebruiken welke afneembaar is.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg

Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurige materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.