Gerecycled kraft labels & stickers

Onze zelfklevende etiketten van gerecycled kraftpapier

Onze zelfklevende kraftlabels zijn gemaakt van 100% gerecycled bruin kraftpapier. Ze hebben een prachtige, authentieke textuurafwerking, perfect voor merken met natuurlijke producten en een ecologisch verantwoorde aanpak. Bij ons is het eenvoudig: je kunt alles aanpassen: de vorm, het formaat, het ontwerp en zelfs de afwerking van je kraft etiketten. Daarna heb je de keuze: bestel A4-vellen om zelf af te drukken of bespaar tijd met onze professionele afdrukservice.

KRAFT-pnm
 • Geen minimum bestelhoeveelheid
 • Bedruk zoals je zelf wilt met onze gratis software
 • Te bedrukken met een laser- en/of inkjet printer
 • Geleverd op A4 formaat vellen
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 5,70
Bestel nu
KRAFT-wp-planches
 • Al verkrijgbaar vanaf 2 vellen
 • Maatwerk zonder extra kosten
 • Professioneel bedrukt
 • Permanent klevend of afneembare kwaliteit
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 14,-
Ontwerp nu
KRAFT-wp-stickers
 • Verkrijgbaar in 6 verschillende vormen
 • Professionele kwaliteit drukwerk
 • Volledig te personaliseren
Ontwerp nu

Hoe kan ik zelfklevende kraft etiketten personaliseren?

We bieden je twee opties om je kraft etiketten van gerecycled papier te ontwerpen: je bestelt blanco etiketten om zelf af te drukken of je gebruikt onze afdrukservice.

Bruin kraftpapier

Je kunt blanco etiketten van kraftpapier kopen om zelf af te drukken

Jij kiest de vorm, het formaat en de hoeveelheid. Jij beslist, wij produceren en je ontvangt je labelvellen binnen een paar dagen. Niet slecht, hè?

Als je voor deze optie kiest, raden we je onze gratis software aan, waarmee je eenvoudig je eigen tekst en illustraties kunt maken en afdrukken op je blanco kraft etiketten.

Je kunt het beste heldere of donkere kleuren kiezen, omdat pasteltinten minder goed afsteken tegen het bruin van het kraftpapier.

kraftpapier labels cosmetica

Je kunt je vooraf gepersonaliseerde kraft etiketten ook bestellen via onze printservice

Afdrukken is ons vak! Kies een labelvorm en voer een aangepast formaat in. Upload je ontwerp of maak het rechtstreeks in onze software en onze afdrukservice zorgt voor de rest. 100% professioneel afdrukken voor 100% persoonlijke labels!

Je kunt alle kleuren gebruiken die je maar wilt. In tegenstelling tot conventionele inkjet- en laserprinters kan onze professionele pers zelfs witte inkt afdrukken! We drukken zelfs een eerste laag wit onder je kleuren om ze nog meer te laten opvallen. Vergeet niet om een transparante achtergrond te gebruiken in je ontwerp waar je het mooie bruin met textuur van de kraft etiketten wilt zien.

Wat zijn de voordelen van kraft etiketten van gerecycled papier?

eco-kraft-feuilles
Milieuvriendelijk

Onze zelfklevende kraft etiketten zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en zijn volledig veganistisch. 

Gestructureerd uiterlijk

Het feit dat deze etiketten gemaakt zijn van gerecycled bruin papier geeft ze een unieke getextureerde look. Afhankelijk van het ontwerp dat je kiest, kan de uitstraling natuurlijker en authentieker zijn, of meer vintage. Elk kraft label is uniek!

Bestand tegen

Kraft labels zijn bestand tegen spatten en slijtage. Als je voor onze printservice kiest, kun je een matte lak toevoegen voor maximale bescherming.

Geschikt voor handschrift

Je kunt je labels afmaken door een datum, smaak of andere informatie te schrijven.

Dit is het moment waarop je tegen jezelf zegt, maar hebben deze etiketten echt alles? Nou, dat hebben ze!

Hoe kan ik mijn gerecyclede kraft etiketten gebruiken?

Zelfklevende kraft etiketten zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen! Ze zijn net zo geschikt voor het labelen van kaarsen als voor voedselverpakkingen. Je kunt ze zelfs gebruiken om je bestellingen te personaliseren als bedanketiketten.

Lees onze blog

Liniaal_0
Duurzaam boom
Verschillende materialen
RGB vs CMYK

Veelgestelde vragen

Een kraft etiket is een zelfklevend etiket (met een permanente kleeflaag) gemaakt van 100% gerecycled bruin papier of karton. Het is het recyclen van al deze materialen dat het kraft etiket zijn aantrekkelijke lichtbruine kleur en structuur geeft.

De kleuren die het beste uitkomen op kraft papier zijn helder of donker.

Met onze professionele printservice gebruiken we een laag wit onder alle kleuren. Hierdoor springen de kleuren er echt uit tegen een bruine kraft achtergrond. We kunnen tekst of illustraties ook met witte inkt afdrukken, wat heel goed past bij de kraftkleurige achtergrond.

Minimalistische modellen met een ontwerp in zwarte inkt zijn erg trendy. Deze zijn vooral geschikt als je je eigen kraft etiketten afdrukt.

Natuurlijk kan dat! Je kunt printen op bruin kraft papier. Onze kraft etiketten zijn geschikt voor alle inkjet- en laserprinters, ongeacht het merk.

Je kunt ze thuis afdrukken met je eigen printer met onze gratis software om het perfecte ontwerp te maken, of je kunt tijd besparen en ze laten afdrukken door onze professionele printservice. Je kunt er ook rechtstreeks met de hand op schrijven.

Kraft etiketten behoren tot onze meest milieuvriendelijke etiketten omdat ze gemaakt zijn van 100% gerecycled afval. Ze zijn ook veganistisch.

Houd rekening met 5 tot 8 werkdagen voor de levering van je kraft etiketten.

Bezorging kost €4,90. Het is gratis voor bestellingen boven de €50, dus profiteer ervan!

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur:

per telefoon op 033 720 07 20
per e-mail op [email protected]
via chat (klein pictogram onderaan jouw scherm)