Bier etiket maken | Eigen ontwerp | Avery

Bierfles bedrukken

Laat je biertje extra lekker smaken met een mooi etiket. Onderscheid je van jouw concurrenten en zorg voor herkenbaarheid.

Maakt niet uit waarvoor je de bieretiketten wil ontwerpen, voor je eigen bedrijf, als cadeautjes, een verjaardag of een bedrijfsevenement, kies ons waterbestendig materiaal zodat je zeker weet dat je bier etiketten goed blijven zitten. De permanente lijm laag zorgt ervoor dat de etiketten op hun plek blijven zitten. Ideaal dus om te plakken op je zelfgemaakte biertjes. Wij helpen je graag het perfecte bier etiket voor jou te vinden.

Bieretiketten drukken
Door de ruime keuze in vormen en materialen kun je zelf eenvoudig een bier etiket ontwerpen helemaal aangepast op jouw wensen. Ontwerp je eigen design, gebruik een van onze bier templates als inspiratie of upload je eigen ontwerp via Word.

Kies voor ons waterbestendig materiaal zodat je zeker weet dat je etiketten goed blijven zitten. Onze waterbestendige etiketten zijn bestand tegen temperaturen van -40 graden Celsius tot +150 graden Celsius. Hierdoor kan je verzekerd zijn dat het etiket niet los zal laten wanneer de bierflessen in de koelkast worden gezet. De waterbestendige etiketten zijn zelfs bestand tegen zeewater voor minstens 90 dagen. Ook onze transparante etiketten en onze witte folie zijn waterbestendig.

Je kunt de etiketten bij ons in de door jou gewenste volumes bestellen. Zo hoef je geen grote voorraad aan te leggen. Door dekwit toe te passen in jouw ontwerp worden de kleuren nog intenser, zelfs op transparante etiketten en stickers.

Tip van onze experts
Ieder bier etiket word gedrukt op polypropyleen. Dit zorgt ervoor dat de etiketten niet alleen waterbestendig zijn, maar ook slijtvast, bestand tegen krassen, regen en zonlicht. Het transparante polypropyleen etiket als drager van jouw boodschap is onopvallend en is uitermate geschikt om te bedrukken met jouw vrijstaande, complexe, uniek gevormde logo’s met wellicht transparante elementen. Als je hulp nodig hebt voordat je bestelt, neem dan vooral contact met ons op.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

Gebruik ronde of rechthoekige etiketten om uw wijnfles aan te laten sluiten op uw wijn. Personaliseer uw geschenk met een mooi etiket voorzien van uw bedrijfsgegevens, foto en tekst van de jarige of huwelijkspaar.

wp_nl_gin

Voorzie uw flessen gin van een eigen ontworpen etiket. Tekst en beelden kunt u eenvoudig zelf toevoegen. Maak de uitstraling van uw fles uitnodigend om er een glas van in te schenken.

wp_nl_koffie

Gebruik etiketten om de verpakking van uw koffie te complementeren. Gebruik bijvoorbeeld mooie bruine kraft papieren etiketten om een ecologische uitstraling over te brengen op uw klanten.

Etiketten voor Honingpotten

Laat uw honingpotten stralen met duurzame etiketten die kunnen worden schoongeveegd zonder uw ontwerp aan te tasten.