Gepersonaliseerde kunststof stickers

Dit gemakkelijk aan te brengen watervaste materiaal is ideaal voor: dagelijks gebruik, bottelen, verpakken en verkopen

  • Kunststof stickers zijn de perfecte match voor het labelen van cosmetica en andere producten op basis van vetten en oliën.
  • Kunststof is een van onze meest flexibele en veerkrachtige materialen. De sterke permanente kleefstof van de sticker maakt hem betrouwbaar en duurzaam.
  • Beschermende lak zorgt voor een lange levensduur van uw sticker, zodat uw afbeeldingen en tekst het hele jaar door levendig blijven.
  • Onze kunststof stickers zijn zowel chemisch- als waterbestendig, waardoor uw sticker in perfecte staat blijft.
  • Ons vriendelijke team staat voor u klaar om u te adviseren en om uw vragen over onze kunststof etiketten te beantwoorden..
  • Of u nu 10 of 10000 kunststof stickers nodig hebt, wij zorgen ervoor dat uw bestelling perfect verloopt.

Van het verpakken van diervriendelijke cosmetica tot het labelen van de zelfgemaakte bessenjam van oma. Onze kunststof stickers zijn precies wat u nodig heeft om uw creatie tot leven te brengen. Kunststof stickers zijn sterk en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor producten die van tijd tot tijd vuil kunnen worden.

Onze Kunststof stickers zijn één van onze meest veelzijdige stickers. Elke sticker kan helemaal tot aan de rand worden bedrukt, zodat u de ruimte volledig kunt benutten met uw prachtig op maat gemaakte ontwerp.

Kunststof stickers zijn ideaal voor verpakte vloeibare producten omdat ze, zo vaak als nodig is, kunnen worden schoongeveegd zonder uw perfecte ontwerp aan te tasten. Het materiaal past zich goed aan ieder glad oppervlak aan, of u de sticker plakt op een glazen pot, een plastic fles of een kartonnen doos.

Tip van onze experts

Op elk etiket wordt een beschermende lak aangebracht om te voorkomen dat de afdrukken door UV-licht vervagen en om slijtage te verminderen, zodat alles wat zich aan de buitenzijde bevindt zo lang meegaat als het product dat zich aan de binnenzijde bevindt. Dit maakt kunststof stickers ideaal voor buitenproducten zoals tuinmeubelen en cosmetische producten zoals anti-aging crèmes, klei maskers, lippenbalsems en meer.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

labels material standard white matt

Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten

Recycled Papier

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde stickers online en laat uw bestelling afleveren op het door u gewenste adres. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment professioneel gedrukte stickers.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg

Wees creatief door uw eigen stickers online te personaliseren - onze transparante stickers zijn de ideale oplossing om een aangepast tintje aan uw producten toe te voegen.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg

Maak uw eigen gepersonaliseerde waterbestendige stickers online en laat ze op het door u gewenste adres bezorgen. Bekijk vandaag nog ons geweldige assortiment professioneel bedrukte stickers.

Crèmekleurig papier

Wij bieden crèmekleurige papieren stickers met structuur in verschillende vormen en maten om u te helpen een stijlvolle afwerking aan uw producten toe te voegen. Wij leveren ook bij u aan de deur - kijk vrijblijvend naar ons assortiment en naar alle mogelijkheden.

Bruin kraftpapier

Ga voor een vintage look en feel met onze premium kwaliteit bruine kraft papieren stickers. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, direct bij u thuis afgeleverd.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-08.jpg

Laten geen lijmresten achter. Onze afneembare stickers zijn de oplossing wanneer u stickers nodig heeft die ook weer verwijderd dienen te worden.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg

Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurig metallic materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.