Gepersonaliseerde transparante etiketten

Laat uw ontwerp stralen met onze populaire transparante etiketten

LAAT UW ONTWERP STRALEN MET ONZE POPULAIRE TRANSPARANTE ETIKETTEN

 • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Permanent klevende etiketten op A4 vellen
 • Geschikt om toe te passen op verpakkingen van levensmiddelen

Gepersonaliseerde transparante etiketten

Laat uw ontwerp stralen met onze populaire transparante etiketten

LAAT UW ONTWERP STRALEN MET ONZE POPULAIRE TRANSPARANTE ETIKETTEN

 • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Permanent klevende etiketten op A4 vellen
 • Geschikt om toe te passen op verpakkingen van levensmiddelen

Deze duurzame transparante etiketten en stickers zijn waterbestendig

 • Bijzonder geschikt om te gebruiken op glazen flessen of potten doordat het etiket transparant is, kunt u het product in de verpakking zien. Ze worden ook wel "no label look" etiketten genoemd.
 • Transparante etiketten zijn een perfect medium om uw logo te presenteren omdat ze volledig doorzichtig zijn en geen achtergrond hebben.
 • Uw ontwerp wordt rechtstreeks op het waterbestendige doorzichtige vinyl gedrukt, wat uitstekend geschikt is voor complexe logo's.
 • Door dekwit toe te passen in uw ontwerp worden de kleuren nog intenser zelfs op transparante etiketten en stickers.
 • Transparante etiketten zijn niet alleen waterbestendig maar ook slijtvast, bestand tegen krassen, regen en zonlicht.
 • Onze transparante etiketten zijn voorzien van een permanent klevende lijmlaag wat er voor zorgt dat uw etiketten zolang blijven zitten zoals u dat wilt.
 • U kunt de transparante etiketten bij ons in de door u gewenste volumes bestellen. Dus u hoeft geen grote voorraad aan te leggen.

Bent u op zoek naar het beste etiket waarmee uw product in de schijnwerpers komt te staan en uw concurrenten in de schaduw? Het transparante polypropyleen etiket als drager van uw boodschap is onopvallend en is uitermate geschikt om te bedrukken met uw vrijstaande, complexe, uniek gevormde logo’s met wellicht transparante elementen. Onder iedere kleur drukken wij eerst een laag dekwit om er zeker van te zijn dat uw kleuren extra opvallen. Het zal geen verrassing zijn dat onze etiketten ook prima buiten gebruikt kunnen worden.

Door de geweldige onopvallende eigenschappen van onze transparante etiketten zorgen zij voor de “finishing touch” bij diverse producten zoals jam, koffie en zelfgemaakte zeep. Onze transparante etiketten zijn veelzijdig, trendy en een populaire keuze bij start-ups en ondernemers die op kleinschalige basis in de creatieve industrie actief zijn.

Naast dat onze transparante etiketten bijzonder geschikt zijn om buitenshuis gebruikt te worden, zijn ze ook binnenshuis prima te gebruiken. Van het personaliseren van folders, maken van kaarten en decoreren van laptops, wij zijn ervan overtuigd dat onze etiketten u niet zullen teleurstellen. De duurzaamheid van het etiket is erg belangrijk. Daarom maken wij voor ieder etiket gebruik van kleurvaste en krasbestendige inkt, drukken wij op een uitmuntende kwaliteit transparante folie en adviseren wij als afwerking de matte of glanzende lak.

Tip van onze experts

Buiten het feit dat onze transparante etiketten een veelvoorkomende en trendy keuze zijn, is de duurzaamheid een belangrijke eigenschap ten opzichte van andere materialen. De eigenschappen van deze transparante etiketten zorgen ervoor dat zij ideaal toepasbaar zijn op producten in de buitenlucht. Niet alleen zien ze er fantastisch uit maar zijn bijzonder bestand tegen invloed van vocht en andere weersinvloeden (met uitzondering van blootstelling aan extreme hitte).

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

wp_nl_papieren_etiketten_materiaal
Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten
labels materieel recycling wit matt
Papier met kleine zichtbare vlokjes in het papier. Dit biologische afbreekbare materiaal is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.
wp_nl_waterbestendig_etiket_materiaal
Waterbestendig materiaal is bestand tegen temperatuurschommelingen en chemicaliën
WePrint_nl_kunststof_etiketten_materiaal
Dit duurzame witte polypropyleen etiket is permanent klevend, eenvoudig aan te brengen en waterbestendig
WePrint_nl_cremekleurige_etiketten_materiaal
Geef uw product een hoogwaardige uitstraling met onze crèmekleurige etiketten met structuur
Bruine Kraftpapieren etiketten
Perfect voor het toevoegen van een rustieke of zelfgemaakte uitstraling aan uw producten
WePrint_nl_afneembare_papieren_etiketten_materiaal
Dit etiket laat geen lijmsporen achter en is ideaal wanneer u een etiket wilt gebruiken welke afneembaar is.
wp_zilverkleurig_materiaal_etiket
Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurige materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.
WePrint_nl-goud_papieren_etiketten_materiaal
Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.