Waterbestendige etiketten & stickers

Onze waterbestendige zelfklevende etiketten

Bestel je waterbestendige etiketten. Je kunt waterbestendige etiketten kopen die zijn afgedrukt op A4-vellen voor laserprinters of gebruikmaken van onze professionele printservice. Kies de vorm, het formaat en het materiaal van jouw etiketten, selecteer vervolgens de exacte hoeveelheid die je nodig hebt en laat het binnen een paar dagen bij je thuis afleveren. Avery kan je ook helpen bij het ontwerpen van jouw waterbestendige etiketten met behulp van onze gratis online ontwerpsoftware en onze vele sjablonen.

WATERPROOF-pnm
 • Geen minimum bestelhoeveelheid
 • Bedruk zoals je zelf wilt met onze gratis software
 • Alleen te bedrukken met laserprinters
 • Geleverd op A4-formaat vellen
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 5,70
Bestel nu
WATERPROOF-wp-planches
 • Al verkrijgbaar vanaf 2 vellen
 • Maatwerk zonder extra kosten
 • Professioneel bedrukt
 • Permanent klevend of afneembare kwaliteit
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 16,20
Ontwerp nu
stickers-unité-plastique

Ontdek onze gepersonaliseerde stickers

Wil je je eigen individuele watervaste stickers maken? Dat kan hier op onze website! Plastic folie stickers zijn perfect om je logo of een leuke boodschap op te drukken voor je evenementen of als goodies.

Ze zijn verkrijgbaar in wit, transparant en parelmoer, in verschillende vormen en in het formaat van jouw keuze.

→ Vanaf € 18

Ontwerp je eigen stickers

Maak waterbestendige etiketten met Avery

Als je onze printservice gebruikt, raden we je onze waterbestendige etiketten aan. Ze zijn gecertificeerd om minstens 90 dagen in zeewater te weerstaan (BS5600 sectie 2 certificering) en bestand tegen extreme temperaturen van -40 °C tot +150 °C. Je hoeft je geen zorgen te maken over regen, kou of sneeuw! 

Als je zelf waterbestendige labels wilt afdrukken, heb je een laserprinter nodig. Laserprinters gebruiken toners die niet in water oplosbaar zijn. De pigmenten dringen door in het materiaal en zijn bestand tegen contact met water. Je kunt jouw waterbestendige etiketten eenvoudig aanpassen en afdrukken met onze gratis Avery Design & Print software.

De verschillende waterbestendige materialen in onze printservice

WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg

Deze duurzame transparante etiketten zijn waterbestendig en gaan lang mee

WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg

Dit duurzame witte polypropyleen etiket is permanent klevend, eenvoudig aan te brengen en waterbestendig

WEPRINT MATERIAL IMAGES-06.jpg

Geef uw product een hoogwaardige uitstraling met onze crèmekleurige etiketten met structuur

Welke toepassingen zijn er voor waterbestendige etiketten?

Onze waterdichte etiketten zijn waterbestendig en duurzaam. Ze kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Hier volgen enkele mogelijke toepassingen van waterbestendige etiketten:

Flessenlabels: Waterbestendige labels kunnen worden gebruikt om flessenlabels te maken die waterbestendig zijn. Hierdoor zijn ze ideaal voor waterflessen, sportflessen, shampooflessen, lotion flessen, enz.

Etiketten voor levensmiddelen: Waterbestendige etiketten kunnen ook worden gebruikt om voedsel te etiketteren dat koud moet worden bewaard of dat wordt blootgesteld aan water. Etiketten kunnen worden gebruikt om voedselcontainers, diepvrieszakjes, lunchtrommels, enz. te etiketteren.

Etiketten voor schoonheidsproducten: Waterbestendige etiketten kunnen worden gebruikt om schoonheidsproducten te etiketteren die worden blootgesteld aan water, zoals make-up, haarproducten, huidverzorgingsproducten, enz.

Kortom, waterbestendige etiketten kunnen worden gebruikt voor het labelen van vrijwel elk product dat wordt blootgesteld aan water en bieden een grote veelzijdigheid en duurzaamheid.

Lees onze blog

Formaat etiket
Duurzaam boom
Verschillende materialen
RGB vs CMYK

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt op waterbestendige etiketten schrijven met een permanente marker. Als je gepersonaliseerde etiketten bestelt via onze printservice, raden we je aan om de optie "geen lak" te kiezen. Een matte of glanzende afwerking is minder geschikt voor handgeschreven teksten.

Voor gebruik buitenshuis moeten je labels niet alleen waterbestendig zijn, ze moeten ook bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Onze sterke blanco polyester etiketten zijn ideaal voor buitengebruik.

Als je labels op maat wilt, raden we je onze waterbestendige labels aan. Ze zijn gecertificeerd om minstens 90 dagen in zeewater te weerstaan (BS5600 sectie 2 certificering) en zijn bestand tegen extreme temperaturen van -40 °C tot +150 °C. Dus regen, kou of sneeuw: wees niet bang!