Blanco templates voor Microsoft® Word®

Etiketten printen in Word®

Avery heeft al meer dan 30 jaar een  samenwerkingsverband met  Microsoft®  zodat  wij  in staat zijn u te helpen bij  het maken van  de perfecte etiketten. Alle Avery producten zijn in Microsoft® Word® beschikbaar, of  u kunt  hier de blanco templates  downloaden.

Voer de productcode in van het  artikel  waarvan u de template nodig heeft en klik op  “Go”.  De template wordt onmiddellijk gedownload.

Word® is ideaal voor  de opmaak van korte tekstberichten en adresetiketten.  Als u creatief aan de slag wilt met uw etiketten bevelen wij u Avery Design & Print aan.

Blanco templates voor Microsoft

Blanco Word Templates

Voer de productcode van uw Avery artikel in. De download start direct.

Aanvullende informatie

  • Afhankelijk van de internet browser die u gebruikt, wordt uw bestand of automatisch in uw Downloads folder opgeslagen (deze is te vinden op uw computer onder: C:\Users\*uwnaam*\Downloads) of u krijgt een melding met de vraag waar u het bestand wilt opslaan
  • De naamgeving van het bestand is als volgt:
    Avery_*code*_WordTemplate.doc
  • Als u meer creatieve vrijheid wilt hebben bij het ontwerpen van uw etiketten, dan is de gratis Avery software Design & Print de beste oplossing voor u. Klik hier voor meer informatie.
  • Als u meer wilt weten over het opzoeken van onze templates in Microsoft® Word® klik hier
 

Weet u nog niet zeker of Avery Design & Print iets voor u is?

Weet u nog niet zeker welke software oplossing het beste bij u past? Neem dan de vergelijkingstabel door om te kijken welke eigenschappen elke oplossing heeft.