Gepersonaliseerde wenskaarten
Professioneel bedrukt

Maak je eigen gepersonaliseerde wenskaarten

Gepersonaliseerde wenskaarten zijn een geweldige manier om niet alleen contact te houden, maar ook om emoties te uiten, zoals het verzenden van uw wensen, een gelukkig nieuwjaar of zelfs een vrolijk kerstfeest. Daarom zorgen we ervoor dat elk van uw wenskaarten volledig kan worden gepersonaliseerd om ervoor te zorgen dat er een zinvolle boodschap wordt overgebracht naar uw ontvanger.

Gepersonaliseerde wenskaarten zijn vooral populair voor uitnodigingen, bedankkaarten en feestberichten, en dankzij onze zeer lage minimale bestelhoeveelheid kunt u voor elke gelegenheid bestellen. Dit betekent dat u de vrijheid hebt om verschillende wenskaarten te personaliseren en aan dezelfde bestelling toe te voegen.

Voor kleinere ondernemers zullen ze erg handig zijn om loyaliteits- of promotiekaarten te maken om klanten aan te trekken.

Ons ontwerp- en bestelproces maakt het u zo gemakkelijk mogelijk om kaarten te personaliseren met tekst, logo's en foto's. Uw wenskaart wordt gedrukt op hoogwaardig 275gsm karton met een glanzende afwerking. Het enige wat u hoeft te doen is uw ontwerp uploaden, uw eigen ontwerp maken of een van onze vooraf ontworpen templates gebruiken, en u ontvangt ze binnen 5-8 werkdagen bij u thuis.

Ons klantenserviceteam staat altijd voor u klaar met nuttige tips en advies om ervoor te zorgen dat u vertrekt met een persoonlijke kaart waar u trots op bent.

Deze producten kunnen ook voor u interessant zijn:

WePrint ansichtkaart_1

Laat een blijvende indruk achter met een gepersonaliseerde ansichtkaart. Voor diverse toepassingen inzetbaar: uitnodiging, belangrijke informatie, postkaart, speciale aanbiedingen

WePrint visitekaartje_3

Professioneel gedrukte visitekaartjes op 340 g/m² gecoat papier. Maak een blijvende goede indruk voor u en uw bedrijf.