Gepersonaliseerde sluitzegel etiketten
Zorg ervoor dat uw product vers en veilig blijft met onze betrouwbare sluitzegel etiketten

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde sluitzegeletiketten

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde sluitzegeletiketten? Wij weten hoe belangrijk het is dat uw product niet alleen vers, veilig en fraudebestendig blijft, maar ook super trendy oogt. Daarom hebben we onlangs sluitzegeletiketten toegevoegd aan ons uitgebreide assortiment. Het klopt dat veel van onze voedingsmiddelen producenten sluitzegeletiketten gebruiken voor veiligheidsdoeleinden, maar we hebben ook gehoord dat ze een aantrekkelijke keuze zijn om uw product op te laten vallen.

Het 60 mm lange uiteinde van het sluitzegeletiket zorgt ervoor dat de sluitzegel lang genoeg is om vele soorten verpakkingen te beveiligen, waaronder plastic- & glazen potten en ook flessen. Dit betekent dat deze sluitzegeletiketten niet perfecter kunnen zijn voor onze slimme klanten die zelf jam, honing, pindakaas of chocopasta produceren.

Hoewel wij u de vrijheid bieden om uw papieren etiket volledig aan te passen, hebben we ook een aantal kant-en-klare ontwerpen voor het geval u wat inspiratie nodig heeft. Sluitzegeletiketten scheuren bij opening en verraden gesjoemel met verpakkingen direct. Hierdoor weet zowel u als uw klant dat het product onaangeroerd is tot het moment van eerste opening. Ideaal toepasbaar bij voedingsproducten, maar ze zijn ook ideaal voor handgemaakte cosmetica en ingepakte kaarsen. Elk etiket wordt persoonlijk gecontroleerd door ons gepassioneerde team dat voor u klaarstaat om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent met uw etiket

Tip van onze experts

Door wat veiligheid aan uw producten toe te voegen, kunt u aantonen dat u zorgt voor het welzijn van uw klanten en dat tegen een lage kostprijs! Dus of u nu smeerbare goederen verkoopt of uw product in een papieren zak wilt verpakken, garandeer de kwaliteit en versheid van het product met onze sluitzegeletiketten.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in

rond etiket voor cosmetica

Geef uw producten de uitstraling die zij verdienen met onze hippe ronde etiketten

Perfectioneer uw product met onze veelzijdige rechthoekige etiketten

Laat uw product tot leven komen met onze kwalitatieve vierkante etiketten

Laat uw eigen creativiteit voor zich spreken met onze opvallende ovale etiketten

Papieren etiket hartvormig

Verspreid de liefde met onze mooie hartvormige etiketten

WePrint_NL_zeshoekig_honing_etiket_op_pot

Voeg eens iets anders toe met onze unieke zeshoekige etiketten

WePrint_NL-plaque_etiket_tortilla

Voeg een uniek element aan uw product toe met behulp van onze prestigieuze plaque vormige etiketten

WePrint_NL_bloemvormig_etiket_op_doosje_toegepast

Bloemvormige etiketten vallen extra op en geven een vriendelijke uitstraling aan uw producten

WePrint_NL_plat_ovaal_etiketten

Met een plat ovaal etiket kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten