Gepersonaliseerde zeshoekige etiketten
Voeg eens iets anders toe met onze unieke zeshoekige etiketten

Zeshoekige etiketten zijn de perfecte opvallende vorm op potten. Vooral jam- en honingpotten. Deze etiketten helpen uw boodschap over te brengen.

  • Zeshoekige etiketten geven uw potten, flessen, cosmetica of zelfgemaakte geschenken een leuke en trendy uitstraling.
  • Wij gebruiken alleen de beste kleefstoffen, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat onze zeshoekige etiketten zowel betrouwbaar als duurzaam zijn.
  • U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit.
  • Het etiket kan volledig worden aangepast met uw eigen unieke ontwerp of neem een kijkje op bij onze templates voor een beetje inspiratie.
  • Of u nu een startup bent of een groot bedrijf runt, wij doen ons best om iedereen op maat te bedienen met ons lage minimum- en geen maximum bestelhoeveelheid.
  • Het behulpzame team van WePrint staat voor u klaar om u door alle delen van het ontwerp- en afdrukproces te begeleiden.

Onze zeshoekige etiketten zijn een leuk en trendy alternatief voor onze meer traditionele vierkant- en cirkelvormige etiketten, maar niet minder effectief. Hoewel een beetje anders, kan de zeshoekige vorm extra aandacht voor uw merk creëren. Dit betekent dat ze een ideale keuze zijn om unieke en persoonlijke berichten met uw klant te delen. Zeshoekige etiketten zijn duidelijke favoriet onder onze vele klanten met ambachtelijke, huisgemaakte gerechten, vooral degenen die etiketten maken voor hun heerlijke honing en jam.

De zeshoekige vorm biedt een perfecte hoeveelheid ruimte voor het afdrukken van logo's. Onze grote verscheidenheid aan materialen stelt u in staat uw etiket volledig aan te passen zodat het perfect bij het product past. Niet alleen is de zeshoekige vorm perfect toepasbaar voor voedingsproducten, maar ze zijn ook ideaal voor handgemaakte cosmetica en verpakte kaarsen. Elk etiket wordt persoonlijk gecontroleerd door ons gepassioneerde Avery WePrint-team. Zij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u 100% tevreden bent met uw etiket en dat het eindresultaat overeenkomt met uw verwachtingen.

Tip van onze experts

We hebben onlangs een onderzoek uitgevoerd waaruit bleek dat het toevoegen van een etiket aan uw product of pakket, samen met een speciaal bericht, de betrouwbaarheid van het merk verbetert en mensen helpt uw ​​product aan een vriend of familielid aan te bevelen. Onze gids staat vol met handige tips om de aandacht van uw klant te trekken.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

rond etiket voor cosmetica

Geef uw producten de uitstraling die zij verdienen met onze hippe ronde etiketten

Perfectioneer uw product met onze veelzijdige rechthoekige etiketten

Laat uw product tot leven komen met onze kwalitatieve vierkante etiketten

Laat uw eigen creativiteit voor zich spreken met onze opvallende ovale etiketten

Papieren etiket hartvormig

Verspreid de liefde met onze mooie hartvormige etiketten

WePrint_NL-plaque_etiket_tortilla

Voeg een uniek element aan uw product toe met behulp van onze prestigieuze plaque vormige etiketten

WePrint_NL_bloemvormig_etiket_op_doosje_toegepast

Bloemvormige etiketten vallen extra op en geven een vriendelijke uitstraling aan uw producten

WePrint_NL_plat_ovaal_etiketten

Met een plat ovaal etiket kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten

Zorg ervoor dat uw product vers en veilig blijft met onze betrouwbare sluitzegel etiketten