Gepersonaliseerde rechthoekige stickers

Verpakken van schoonheid met onze rechthoekige stickers

VERPAKKEN VAN SCHOONHEID MET ONZE RECHTHOEKIGE STICKERS

 • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Permanent klevende stickers op A4 vellen
 • Geschikt om toe te passen op verpakkingen van levensmiddelen

Gepersonaliseerde rechthoekige stickers

Verpakken van schoonheid met onze rechthoekige stickers

VERPAKKEN VAN SCHOONHEID MET ONZE RECHTHOEKIGE STICKERS

 • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Permanent klevende stickers op A4 vellen
 • Geschikt om toe te passen op verpakkingen van levensmiddelen

Prachtig verpakken met onze rechthoekige stickers

 • Rechthoekige stickers zijn ideaal voor het plakken op flessen of voedselproducten, vooral als het gaat om het vermelden van ingrediënten. Ze zijn ook een uitstekende keuze voor het stickeren van dozen en enveloppen.
 • Wij bieden 23 verschillende formaten rechthoeken waaruit u kunt kiezen.
 • Wij hebben een grote verscheidenheid aan materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit die passen bij de identiteit van uw product, waaronder papier, plastic, bruin kraftpapier, crèmekleurige papier met structuur.
 • Wij gebruiken alleen de beste kleefstoffen. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat onze rechthoekige stickers betrouwbaar en duurzaam zijn.
 • Rechthoekige stickers kunnen volledig worden aangepast met uw eigen unieke ontwerp.
 • Of u nu een startup bent of een grote multinational, wij zijn de beste drukkerij voor iedereen met onze lage minimale bestelhoeveelheid (en geen maximum!).

Hoewel ze misschien iets eenvoudig ogen, zijn onze rechthoekige stickers meer dan alleen een combinatie van papier en lijm. Verkrijgbaar in 23 verschillende maten en een verscheidenheid aan unieke materialen. Rechthoekige stickers zijn over het algemeen een populaire keuze bij onze klanten om hun zelfgemaakte producten verpakken.

Van zelfgemaakte sieradendozen en honingpotten tot bier- en wijnflessen, de rechthoekige vorm is veruit een van de meest veelzijdige om uit te kiezen. Wij merken dat onze klanten graag rechthoekige stickers gebruiken voor promotionele aanbiedingen, zakelijke slogans en het vermelden van ingrediënten. Dit komt omdat ze gemakkelijk om het product kunnen worden gewikkeld, ongeacht de vorm of grootte van het product.

Ongeacht de hoeveelheid rechthoekige stickers die u bestelt, worden ze allemaal persoonlijk gecontroleerd door ons gepassioneerde WePrint-team. Ditzelfde team kan u desgewenst helpen bij elke stap van het online ontwerp- en afdrukproces.

Tip van onze experts

De gewenste uitstraling van uw product zal een grote rol spelen bij het materiaal dat u kiest voor uw rechthoekige sticker. Als u echter wilt dat uw product er verzorgd uitziet en aanvoelt, raden we u aan onze witte of heldere folies te kiezen die er zowel onberispelijk als professioneel uitzien. Als u van iets meer biologische of rustieke producten houdt, past ons bruine kraftpapier perfect bij uw product.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

WePrint-NL_rond-etiket-zilver-juwelier
Onze ronde stickers helpen uw producten en merchandise op te vallen - een enorm scala aan maten en materialen beschikbaar. Meer te weten komen.
WePrint_NL_vierkante_etiketten_cosmetica
WePrint biedt u de mogelijkheid uw eigen stickers online te ontwerpen. Wij bezorgen uw bestelling op het door u gewenste adres. Wilt u meer informatie?
WePrint_NL_ovaal_etiket_BotonySoap
Ontwerp online uw eigen ovale stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers.
WePrint_NL_hartvormig_etiket_brief_toepassing
Ontwerp online uw eigen hartvormige stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers
WePrint_NL_zeshoekig_honing_etiket_op_pot
Zeshoekige stickers voegen een geometrische afwerking toe aan uw creaties of producten. We bezorgen ze bij u thuis - ontdek meer.
WePrint_NL_plaque_etiket_hero
Gepersonaliseerde plaque vormige stickers zijn een noodzakelijke aanvulling voor producten waaraan u een klassieke uitstraling wilt meegeven. Wij leveren uw bestelling op het door u gewenste adres.
WePrint_NL_bloemvormig_etiket_op_doosje_toegepast
Onze bloemvormige stickers zijn de perfecte afwerking voor uw producten. beschikbaar in diverse formaten en materialen. Bekijk vandaag nog ons assortiment
WePrint_NL_plat_ovaal_etiketten
Plat ovale stickers zijn de perfecte aanvulling op uw ambachtelijke producten. U ontwerpt de stickers en wij leveren het professionele eindproduct op het door u gewenste adres af.