Gepersonaliseerde ovale stickers

Laat uw ontwerp stralen met onze ovale stickers

LAAT UW ONTWERP STRALEN MET ONZE OVALE STICKERS

 • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Permanent klevende stickers op A4 vellen
 • Geschikt om toe te passen op verpakkingen van levensmiddelen

Gepersonaliseerde ovale stickers

Laat uw ontwerp stralen met onze ovale stickers

LAAT UW ONTWERP STRALEN MET ONZE OVALE STICKERS

 • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Permanent klevende stickers op A4 vellen
 • Geschikt om toe te passen op verpakkingen van levensmiddelen
 • Ovale stickers zijn perfect voor logo's, etiketteren en het organiseren van uw producten.
 • Voorzien van een permanente lijm die ideaal is voor het plakken op papieren zakken, potten, plastic verpakkingen en kartonnen dozen.
 • Veel materialen en afwerkingen om ervoor te zorgen dat onze sticker aansluit op uw merk.
 • Mogelijkheid om volledig aan te passen met uw unieke ontwerp.
 • Handige maar eenvoudige richtlijnen voor het maken van de perfecte sticker en gratis ontwerpsjablonen via onze handige online tool.
 • Bestel zo weinig of zo veel als u wilt via ons bestelsysteem dat zowel snel als makkelijk te gebruiken is.

Of u nu snel uw papieren zakken wilt laten opvallen of u wilt de ingrediënten op de achterkant van uw zelfgemaakte jam zetten, ovale stickers zijn veelzijdig inzetbaar waardoor ze populair zijn bij onze klanten.

Ovale stickers zien er fantastisch uit op producten zoals honing en jampotten, glazen kaarsen en veel van onze cosmetica-klanten gebruiken ze ook op hun schoonheidsproducten. De ovale vorm is een alternatief voor onze traditionele ronde en vierkante stickers. Een bedrijfsnaam, logo of zelfs een lijst met ingrediënten vallen extra op wanneer zij op een sticker gedrukt zijn.

Tip van onze experts

Ons laatste onderzoek toont aan dat poststukken en postpakketten met meer dan één sticker voor de klant het meeste indruk maken. Misschien hebt u uw verpakking al gemaakt, maar hebt u nog een laatste boodschap die u aan uw klant wilt meegeven, onze ovale sticker is dan de perfecte oplossing!

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

WePrint-NL_rond-etiket-zilver-juwelier
Onze ronde stickers helpen uw producten en merchandise op te vallen - een enorm scala aan maten en materialen beschikbaar. Meer te weten komen.
wp_nl_wit_kunststof_etiket_rechthoekig
Perfectioneer uw product met onze veelzijdige rechthoekige stickers
WePrint_NL_vierkante_etiketten_cosmetica
WePrint biedt u de mogelijkheid uw eigen stickers online te ontwerpen. Wij bezorgen uw bestelling op het door u gewenste adres. Wilt u meer informatie?
WePrint_NL_hartvormig_etiket_brief_toepassing
Ontwerp online uw eigen hartvormige stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers
WePrint_NL_zeshoekig_honing_etiket_op_pot
Zeshoekige stickers voegen een geometrische afwerking toe aan uw creaties of producten. We bezorgen ze bij u thuis - ontdek meer.
WePrint_NL_plaque_etiket_hero
Gepersonaliseerde plaque vormige stickers zijn een noodzakelijke aanvulling voor producten waaraan u een klassieke uitstraling wilt meegeven. Wij leveren uw bestelling op het door u gewenste adres.
WePrint_NL_bloemvormig_etiket_op_doosje_toegepast
Onze bloemvormige stickers zijn de perfecte afwerking voor uw producten. beschikbaar in diverse formaten en materialen. Bekijk vandaag nog ons assortiment
WePrint_NL_plat_ovaal_etiketten
Plat ovale stickers zijn de perfecte aanvulling op uw ambachtelijke producten. U ontwerpt de stickers en wij leveren het professionele eindproduct op het door u gewenste adres af.