Gepersonaliseerde zeshoekige stickers
Voeg eens iets anders toe met onze unieke zeshoekige stickers

Onze zeshoekige stickers zijn leuk, trendy en perfect voor startups die potten en flessen gebruiken of cosmetica en handgemaakte geschenken verkopen

  • Wij gebruiken alleen de beste kleefstoffen, wat betekent dat u kunt vertrouwen op onze zeshoekige stickers. Ze zijn zowel betrouwbaar als duurzaam.
  • Kies uit een grote verscheidenheid aan materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw sticker perfect aansluit op uw merk.
  • Perfect voor honingpotten en zelfgemaakte jam.
  • Of u nu een klein of een groot bedrijf runt, wij verzorgen voor iedereen stickers. Met ons lage minimum, en geen maximale bestelhoeveelheid bent u bij ons altijd aan het juiste adres.
  • Het hulpvaardige WePrint-team staat voor u klaar om u door alle onderdelen van het ontwerp- en afdrukproces te leiden.

Onze zeshoekige stickers helpen om een ​​sterk visueel herkenbaarheid van uw merk te creëren. De stickers zijn het perfecte medium om een ​​belangrijke boodschap met uw klanten te delen. Dit kan van alles zijn, van het vermelden van ingrediënten of aroma's tot promotionele boodschappen zoals 3 items voor de prijs van 2.

Zeshoekige stickers bieden de perfecte hoeveelheid ruimte voor het bedrukken van logo's. Ze zien er geweldig uit wanneer ze op van alles worden geplakt! Door onze grote verscheidenheid aan materialen kunt u uw huisstijl aanhouden en perfect uitdragen met onze stickers.

De zeshoekige vorm is ideaal voor degenen u die zijn gespecialiseerd in zelfgemaakte voedsel, vooral heerlijke honing en jam! De zeshoekige stickers zijn ook ideaal voor handgemaakte cosmetica en zelfgemaakte kaarsen.

Tip van onze experts

Waarom gebruikt u de zeshoekige stickers niet om uw zelfgemaakte honing te promoten? De zeshoekige vorm is een mooie toevoeging voor; afbeeldingen van honingraat of bijen. Gebruik het gerecycleerde bruine kraftpapier voor de milieuvriendelijke uitstraling die bij uw zelfgemaakte honing of jam past.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

WePrint-NL_rond-etiket-zilver-juwelier

Onze ronde stickers helpen uw producten en merchandise op te vallen - een enorm scala aan maten en materialen beschikbaar. Meer te weten komen.

wp_nl_wit_kunststof_etiket_rechthoekig

Perfectioneer uw product met onze veelzijdige rechthoekige stickers

WePrint_NL_vierkante_etiketten_cosmetica

WePrint biedt u de mogelijkheid uw eigen stickers online te ontwerpen. Wij bezorgen uw bestelling op het door u gewenste adres. Wilt u meer informatie?

WePrint_NL_ovaal_etiket_BotonySoap

Ontwerp online uw eigen ovale stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers.

WePrint_NL_hartvormig_etiket_brief_toepassing

Ontwerp online uw eigen hartvormige stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers

WePrint_NL_plaque_etiket_hero

Gepersonaliseerde plaque vormige stickers zijn een noodzakelijke aanvulling voor producten waaraan u een klassieke uitstraling wilt meegeven. Wij leveren uw bestelling op het door u gewenste adres.

WePrint_NL_bloemvormig_etiket_op_doosje_toegepast

Onze bloemvormige stickers zijn de perfecte afwerking voor uw producten. beschikbaar in diverse formaten en materialen. Bekijk vandaag nog ons assortiment

WePrint_NL_plat_ovaal_etiketten

Plat ovale stickers zijn de perfecte aanvulling op uw ambachtelijke producten. U ontwerpt de stickers en wij leveren het professionele eindproduct op het door u gewenste adres af.