Gekleurde etiketten & gekleurde stickers

Zelfklevende etiketten van gekleurd papier

Maak de gekleurde etiketten die je nodig hebt met Avery. Je hebt twee opties: gekleurde etikettenvellen om thuis af te drukken of op maat bedrukte etiketten met onze printservice. Onze blanco etiketvellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren om thuis af te drukken, of we kunnen de exacte kleur die je nodig hebt afdrukken met onze printservice. Je kunt onze gratis software gebruiken om een ontwerp te maken of gewoon jouw eigen ontwerp uploaden, wij drukken het af en bezorgen het op het adres van jouw keuze.

Gekleurd_etiket
 • Geen minimum bestelhoeveelheid
 • Keuze uit gekleurd en fluorescerend papier
 • 80 verschillende vormen en maten
 • Bedruk zoals je zelf wilt met onze gratis software
 • Geleverd op A4-formaat vellen
 • Voor laser- en inkjetprinters
 • Geleverd in 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 5,64
Direct bestellen
Be bold with colour_Image 2
 • Al verkrijgbaar vanaf 2 vellen
 • Verkrijgbaar in papier of plastic (mat, glanzend)
 • Maatwerk zonder extra kosten
 • Professioneel bedrukt
 • Geleverd op SRA4 vellen
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 12,-
Start met ontwerpen
Roll_lipbalm_mat_paper
 • Ideaal wanneer je een groot aantal etiketten nodig hebt
 • Verkrijgbaar in papier of plastic (mat, glanzend)
 • Maatwerk zonder extra kosten
 •  Professioneel premium drukwerk
 • Geleverd op rol met een kern van 76 mm
 • Geleverd binnen 10 tot 12 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 118,-
Start met ontwerpen
SINGLE CUT-050

Ontdek onze kleurrijke stickers

Wil je jouw eigen gekleurde stickers individueel maken? Ze zijn verkrijgbaar in ronde, vierkante, rechthoekige en ovale formaten. Wij drukken onze aangepaste stickers individueel op wit of doorzichtig waterbestendig plastic.

De stickers zijn eenvoudig aan te passen met onze gratis software. Deze stickers zijn perfect om jouw logo of een leuke boodschap op te drukken. Onze losse stickers zijn ook perfect voor evenementen of festivals, leuk voor in de goodiebags om een blijvende indruk te maken!

Ontwerp je gekleurde stickers

Maak je eigen gekleurde etiketten

Als je een ontwerp moet maken voor jouw gekleurde stickers maar niet weet waar je moet beginnen, kun je onze gratis ontwerpsoftware gebruiken of jouw eigen ontwerp maken in de software van jouw keuze en het voltooide bestand uploaden.

Onze premium gekleurde etiketten

Om zelf te bedrukken of te drukken door onze printservice

papier_kraft_etiket
Bestel nu
Papier_creme_structuur
Bestel nu
Goud_etiket
Bestel nu
Zilveren_etiket
Bestel nu

Gekleurde & fluorescerende etiketten voor laser- en inkjetprinters

Rood
Bestel nu
Geel
Bestel nu
Groen
Bestel nu
Neon groen
Bestel nu
Neon oranje
Bestel nu
Neon roze
Bestel nu

Informatie over gekleurde etiketten

Onze etiketten zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, van bruin kraftpapier tot fluorescerend roze. Ze zijn allemaal gemaakt van papier met een permanente lijm. Onze stickers met crèmekleurige etiketten met structuur zijn gemaakt van een hoogwaardig structuurmateriaal, terwijl ons kraftpapier gemaakt is van 100% gerecycled materiaal.

De primair gekleurde etiketten (rood en geel) worden vaak gebruikt voor archiefdoeleinden, terwijl ons fluorescerend gekleurd zelfklevend papier wordt gebruikt in magazijnen, fabrieken, op bouwplaatsen enz. Beide kunnen worden gebruikt om planken, laden, archiefkasten en meer te labelen. Wij hebben ook etiketmateriaal met een metaaleffect, zoals zilveren en gouden labels, die een luxueuze uitstraling toevoegen en bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt voor logostickers of productlabels.

Hoe kan ik gekleurde etiketten gebruiken?

Je kunt kleurrijke etiketten kopen om thuis af te drukken, rechtstreeks vanaf onze website. Je kiest gewoon het formaat, de vorm, de kleur en het exacte aantal vellen dat je nodig hebt. Gebruik onze gratis templates zodra je ze ontvangt om jouw ontwerp te maken en af te drukken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er gewoon op te schrijven! Deze optie is vaak geschikt voor iedereen die labels zoekt voor een opslagruimte, archiefsysteem of magazijn. We hebben een groot assortiment aan felgekleurde of fluorescerende etiketten om je te helpen visueel onderscheid te maken tussen verschillende gebieden of doeleinden.

Weet je niet zeker of jouw printer jouw ontwerp met voldoende kwaliteit kan afdrukken? Geen nood, wij kunnen je tijd en inkt besparen met onze professionele printservice. Kies jouw formaat, vorm en kleur, in dit geval kun je elk materiaal kiezen waarop wij de kleur zullen afdrukken. Maak jouw ontwerp of upload een kant-en-klaar ontwerp en wij drukken het af en leveren het op het adres dat jij kiest. Je kunt deze optie bijvoorbeeld kiezen voor jouw product etiketten die een topkwaliteit bedrukking nodig hebben om jouw merk onder de aandacht te brengen en de informatie goed leesbaar te maken. Onze etiketten kunnen op de meeste oppervlakken zoals glas, metaal, hout en plastic worden geplakt, waardoor ze voor veel producten het perfecte etiket zijn.

Sommige van onze gekleurde zelfklevende papieren hebben speciale eigenschappen, zoals zilver, dat waterbestendig en zeer sterk is. Ons bruin kraftpapier is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en het crèmekleurige papier met structuur heeft een hoge vochtbestendigheid. Onze andere gekleurde materialen zijn gemaakt van standaardpapier en bieden daarom dit soort technische eigenschappen niet.

Veelgestelde vragen

Ja, Avery biedt een groot assortiment gekleurde etiketten aan, waaronder rode, gele, groene, neon oranje en neon roze etiketten. Deze zijn allemaal gemaakt van papier met een permanente lijm. Je kunt ook gebruik maken van onze printservice om gekleurde stickers te personaliseren. 

De prijs van ons gekleurd, zelfklevend papier begint vanaf €5,64 voor 1 vel. Hoe meer vellen je koopt, hoe goedkoper de prijs per vel. Onze professioneel bedrukte etiketten beginnen vanaf €12,00.

Ga naar blanco etiketten op vel en selecteer eenvoudig de kleur, hoeveelheid, grootte en vorm die je nodig hebt. Als je het thuis wilt printen, hoef je alleen maar dat te doen. Als je wilt dat wij het bedrukken, maak of upload je een ontwerp met onze gratis online software. Wij leveren jouw etiketten aan jouw deur. 

Lees onze blog

CMYK-vs-RGB
fond perdu
Liniaal