Etiketten ontwerpen en laten drukken | Avery
Snelle levering binnen de Benelux, Premium service

Onze etiketten zijn de perfecte manier om jouw producten op te laten vallen

Jouw etiket ontwerpen bij Avery
Wij heten je van harte welkom bij WePrint, waar wij ons best doen om jouw gepersonaliseerd drukwerk van de hoogste kwaliteit te leveren. Wij helpen vele bedrijven in de Benelux om hun productetiketten of logo’s te drukken. We controleren de uitlijning van het etiket tweemaal in de fabriek, hierdoor zijn wij een hoogwaardige en betrouwbare partner voor onze klanten. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij etiketten krijgt van de hoogste kwaliteit.

Etiket ontwerpen
Je kunt bij ons terecht met zowel kleine als grote bestellingen. Veel bedrijven plaatsen een kleine proefbestelling wanneer ze voor het eerst bij ons bestellen. Je kunt kiezen uit onze drie afwerkingen:

  • Etiketten met een matte, beschermende lak
  • Etiketten met een glanzende lak
  • Etiketten zonder beschermende lak.

Verder hebben wij een uitgebreid assortiment materialen waar je uit kunt kiezen zoals: papier, crèmekleurig papier met structuur, bruin kraftpapier, transparante folie, waterbestendige folie en kunststof. Bekijk welk materiaal jouw product het beste complimenteert. Als je hulp nodig hebt voordat je bestelt, neem dan vooral contact met ons op.

Etiketten laten drukken
Nadat je een etiket hebt gekozen, uploadt je jouw ontwerp of gebruik je Avery Design & Print om blanco te beginnen met het vormgeven van je etiket. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je producten te voorzien van etiketten. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je niet alleen heel makkelijk zelf etiketten kunt ontwerpen en door ons je etiketten kunt laten drukken. Wij bieden je zoveel mogelijk flexibiliteit; van de vorm en formaat, tot de hoeveelheid, het materiaal en de afwerking.

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in

etiketten materialen

Maak een keuze uit ons ruime assortiment materialen. Voor iedere toepassing hebben wij het juiste materiaal beschikbaar. Zorg dat de uitstraling van uw etiketten op uw producten en/of diensten.

etiketten laten drukken vormen

U kunt kiezen uit diverse vormen en formaten etiketten. Hierdoor kunt u uw ontwerp naadloos laten aansluiten op uw producten en huisstijl. Bekijk snel de mogelijkheden en maak een keuze voor de door u gewenste vorm.

Toepassingen

Voor iedere toepassing bieden wij u het passende etiket. Van voedingsmiddelen tot cosmetica. Van zwart-wit tot full color. Laat u inspireren en laat uw creativiteit de vrije loop.

Zorg ervoor dat uw product vers en veilig blijft met onze betrouwbare sluitzegel etiketten

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor 12.00 uur besteld zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen 2 werkdagen verzonden wordt. Papieren etiketten worden in Amersfoort geproduceerd. 

De prijzen zoals die getoond worden op onze website zijn inclusief BTW. Indien je beschikt over een BTW nummer wordt er geen BTW in rekening gebracht. 

Doorloop allereerst de configurator op de website. Selecteer vorm, afmetingen, materiaal, afwerking en aantal etiketten. Klik vervolgens op de button "start ontwerpen". Je komt dan vanzelf bij onze gratis ontwerp software. Deze software is bijzonder gebruiksvriendelijk en biedt jou de mogelijkheid om naar eigen inzicht jouw etiket vorm te geven. 

Dat hangt helemaal af waar je het etiket voor wil gaan gebruiken. Om je op weg te helpen hebben wij een handig overzicht met diverse maten voor jou beschikbaar op onze website. Hier vind je ook sjablonen van etiketten die je kan printen en uitproberen op jouw verpakking of product.