Bedrukte stofkappen voor kaarsen
Personaliseer speciale stofkappen voor jouw kaarsen
wp_nl_kaars_kraft_papier

Geef uw kaarsen nog meer uitstraling met een gepersonaliseerd etiket.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-06.jpg

Geef uw product een hoogwaardige uitstraling met onze crèmekleurige etiketten met structuur

hang tag avocado olie

Hang tags, ideaal om extra informatie en waarde toe te voegen aan jouw product.

WePrint visitekaartje_3

Professioneel gedrukte visitekaartjes op 340 g/m² gecoat papier. Maak een blijvende goede indruk voor u en uw bedrijf.

Bedrukte stofkapjes voor kaarsen

Bedrukte stofkapjes voor kaarsen

Anti-stof kaarsbeschermers met jouw tekst en afbeelding!
Zoek je voor jouw kaarsenmerk net dat beetje extra om met jouw klanten te communiceren en tegelijkertijd jouw kaarsen te beschermen?  Je bent bij ons op de juiste plek! Wij vervaardigen en bedrukken zorgvuldig mooie stofkapjes die je bovenop de kaars kunt plaatsen om deze tegen stof te beschermen en tegelijkertijd jouw logo en informatie te communiceren.

3 redenen om te kiezen voor gepersonaliseerde kaarsbeschermers bij avery.nl

1. Bescherming tegen stof! We weten allemaal dat stof zich graag op de bovenkant van kaarsen nestelt. Omdat de was behoorlijk vettig is, blijft het stof aan de kaars plakken en dat is zonde voor de esthetiek. Onze gepersonaliseerde kaarsenhoezen zijn de ideale oplossing om jouw kaarsen tegen stof te beschermen.

2. Een handig hulpmiddel waarmee je met jouw klanten kunt communiceren. Naast CLP-labels en kaarsenlabels kan je door een kaarsbeschermer bovenop jouw creatie te plaatsen ook andere informatieve teksten toevoegen. Dit kunnen gebruiksaanwijzingen zijn, een slogan of andere creatieve uitingen.

3. De kaarsbeschermer zorgt ervoor dat de geur van je geurkaarsen behouden blijft! Zijn jouw kaarsen subtiel geparfumeerd? Wil je de kwaliteit van het parfum verlengen? Dan is deze vorm van bescherming ideaal voor jouw creaties.

Creëer iets unieks dat past bij jouw product

Naast het beschermen van jouw kaarsen biedt dit hulpmiddel nog vele mogelijkheden. Het voordeel is van deze deksels is dat zij aanpasbaar zijn naar jouw wensen. Je kan zelf de diameter kiezen uit een grote verscheidenheid aan maten. Ook het gat voor de lont is te selecteren. Zo zijn er ronde gaten verkrijgbaar voor de klassieke katoenen lonten. Voor lonten van hout hebben wij rechthoekige uitsparingen. Het is belangrijk om ze te kunnen personaliseren naar de stijl van jouw merk.

Hieronder enkele ideeën ter inspiratie:

Merk: Dit kan jouw bedrijfsnaam zijn, logo of slogan. Je kan ook onderscheidende elementen van jouw merk benadrukken zoals bijvoorbeeld "natuurlijke was", "etherische oliën", handgemaakt... Profiteer van deze extra ruimte om met de klanten te communiceren en jouw merk onder de aandacht te brengen bij het openen van de kaars!

Klantervaring: Je kan zelfs nog verder gaan door gebruiksinstructies en regelgevingselementen toe te voegen.  Je kan bijvoorbeeld de beschemkap gebruiken om instructies te geven over het afsnijden van de lont tot 1 cm, en het aansteken van de kaars uit de buurt van gordijnen en stoffen. Deze beleving kun je uiteraard helemaal optimaliseren met zelfklevende kaarsenlabels.