Etiketten voor kaarsen
48 etiketten vanaf 12,00 €

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde etiketten voor Kaarsen

Trek extra aandacht naar uw producten met behulp van onze etiketten. Wie houdt er niet van de manier waarop kaarsen een huis zo gezellig maken? In de afgelopen jaren zijn handgemaakte kaarsen een onmisbaar item geworden als huisdecoratie. Dat is niet verwonderlijk vanwege hun zoetgeurende sfeer en betaalbaarheid. Een mooi aspect van kaarsen is dat ze een breed publiek kunnen aanspreken, wat betekent dat u zo creatief en niche kunt zijn als u wilt als het op het ontwerp van uw etiket aankomt.

Kaarsen zijn niet alleen perfect voor in huis, maar ze zijn ook een geweldig cadeau en zijn perfect voor feesten zoals bruiloften en verjaardagen. Dankzij onze grote verscheidenheid aan materialen en vormen kunt u zich nauwkeurig richten op die nichemarkten met uw prachtig op maat gemaakte ontwerp dat binnen enkele seconden kan worden geüpload.

Als handgemaakt kaarsenbedrijf is er één ding dat u zoveel beter kunt doen dan grotere merken en dat maakt de ervaring persoonlijk en uniek. Het is misschien een goed idee om onze etiketten te gebruiken om het handgemaakte productieproces en de ontwikkeling van uw merk te delen en echt te benadrukken wat u onderscheidt van uw concurrentie.

Tip van onze experts

Volgens onderzoek koopt meer dan een kwart van de Nederlandse huishoudens nu geurkaarsen, en het winkelend publiek betaalt liever iets meer voor premiumkaarsen. Houd hier rekening mee bij het maken van uw kaarslabel. Waarom maakt u geen gebruik van onze luxere materialen en afwerkingen als aanvulling op uw kaars?

CLP-verordening

De CLP-verordening ("Classification, Labelling and Packaging") is een verordening van de Europese Unie die de waarschuwingen die op producten moeten worden aangebracht, standaardiseert. Onlangs is besloten dat kaarsen onder de CLP-regelgeving vallen, dus als u kaarsen verkoopt, moeten uw kaarsen voorzien zijn van CLP-conforme etiketten. 

wp_nl_beauty_rond

Voeg extra waarde toe aan uw product met een fantastisch etiket. Zorg voor herkenbaarheid en informeer uw klanten over bestandsdelen en gebruik.

wp_nl_cosmetica

Maak uw lotions, essentiële oliën en andere schoonheidsproducten onweerstaanbaar met strak ontworpen, oliebestendige etiketten.

wp_nl_ingredienten_en_supplementen

Een bijzonder populaire toepassing. Ontwerp en bestel een etiket voor uw verpakkingen met ingrediënten en supplementen.