Professionele naambadge producten

Alles voor een goed georganiseerd evenement

Van naambadgehouders tot bedrukbare tentkaarten en polsbandjes, Avery heeft een breed assortiment aan producten die het organiseren van seminars, conferenties en andere evenementen een stuk makkelijker maakt. Handige en innovatieve producten zoals de zelfklevende naambadges of de traditionele badgehouder met speld, voor elke type evenement biedt Avery het ideale product.  Naast hoge kwaliteit en duurzaamheid, biedt Avery u ook altijd gratis ontwerp- en printsoftware. Met deze software kunt u zelf naambadges maken en bedrukken.

Naambadges en andere producten voor evenementen
Avery zelfklevende naambadges voor evenementen

De ideale en voordelige oplossing voor meetings en events. Textielbadges veilig aan te brengen op de meeste kleding en verwijderbaar zonder lijmresten.

Bedrukbare polsbandjes van Avery

Voor snelle identificatie op evenementen

Plastic kaarthouders van Avery

Voor het beschermen van uw bedrijfspassen of magneetkaarten

Avery naam badges sets

Vele afmetingen en soorten beschikbaar

Insteekkaarten voor Badges Avery

Bedrukbare kaarten voor het herbruiken van badges

Naamkaarthouders en accessoires van Avery voor meervoudig gebruik

Handige accessoires voor naambadges en houders

Tentkaarten voor evenementen Avery

Bedrukbare tafelnaamkaarten voor vergaderingen of events

Of u nu een conferentie moet organiseren voor 100 genodigden, of een seminar voor 10 gasten... Met het Avery assortiment voor evenementen heeft u altijd de juiste producten in huis! Met professionele Avery naambadges en badgehouders is het meteen duidelijk met wie u aan het netwerken bent. En is er na afloop van het evenement nog een diner? Gebruik dan onze kwalitatief hoogwaardige tentkaarten als tafelnaamkaart, om de tafelschikking duidelijk te communiceren.  In het Avery  assortiment zitten producten die geschikt zijn voor Laserprinter en/of Inkjetprinter.