etiketten op rol

Etiketten voor etikettenprinters

Etiketten op rol AS0722560
41 x 89 mm
200 Etiketten / 1 Rol
Thermisch
Etiketten op rol A1976414
59 x 102 mm
50 Etiketten / 1 Rol
Thermisch
Etiketten op rol A1976411
19 x 64 mm
450 Etiketten / 1 Rol
Thermisch
Etiketten op rol A1933085
19 x 64 mm
450 Etiketten / 1 Rol
Thermisch
Etiketten op rol A1933084
32 x 57 mm
400 Etiketten / 1 Rol
Thermisch
32 x 57 mm
500 Etiketten / 1 Rol
Thermisch
54 x 70 mm
160 Etiketten / 1 Rol
Thermisch
Eco Friendly
Etiketten op rol ASS0722430 Inhoud: 110 Etiketten / 1 Rol
54 x 101 mm
110 Etiketten / 1 Rol
Thermisch

Etiketten op rol
Heb je slechts een klein aantal etiketten met een eenvoudige bedrukking nodig? Dan zijn de etiketten op rol van Avery wellicht een goede optie! Het assortiment bevat zowel afneembare als permanent klevende etiketten en zijn geschikt als adresetiket, ordnerrugetiket, pakketetiket en voor vele andere toepassingen.

Blanco etiketten op rol
Wil je een brief of een pakket verzenden?  Of heb je juist een label nodig om jouw dossiers op te ruimen? En heb je toevallig een Dymo® LabelWriter™ of een Seiko Smart Label Printer® op je bureau staan? Ook dan heeft Avery de perfecte oplossing voor je. Wij hebben namelijk etiketten op rol die 100% compatible zijn met de de Dymo® LabelWriter™ en Seiko Smart Label Printer®. Heel handig wanneer je vaak etiketten nodig hebt, maar ook praktisch wanneer je slechts af en toe eens een etiket wil printen.

De Avery etiketten op rol voor labelprinters hebben de vertrouwde premium kwaliteit met betrouwbare kleefkracht die je wellicht al van Avery gewend bent. Het assortiment bestaat uit een ruime selectie formaten, verpakkingseenheden en materiaalkeuzes. Het aanbod bevat een hele serie milieuvriendelijke etiketten die FSC gecertificeerd zijn. Bovendien zijn ze vrij van PVC en het chemische Bisfenol A (BPA) en zijn de etiketten chloorvrij gebleekt.

Onze etiketten op rol kun je moeiteloos opmaken en bedrukken met de software van je labelprinter Dymo® of Seiko® aangezien onze maten volledig overeen komen. Ook reeds opgeslagen ontwerpen kun je nog steeds gebruiken en zonder aanpassing afdrukken.

Bedrukte etiketten op rol
Ben je op zoek naar etiketten op rol? Zoek niet verder! Bij Avery heb je de mogelijkheid om etiketten te bestellen zoals jij die voor ogen heeft. Met onze gratis ontwerpsoftware kun je jouw eigen etiket ontwerpen. Logo's, slogans of product eigenschappen kun je eenvoudig aan jouw ontwerp toevoegen. Vind onze bedrukte etiketten op rol hier!

Bij Avery kun je kiezen uit 6 verschillende materialen;

  • mat papier
  • glans papier
  • glanzende folie
  • transparante folie
  • crèmekleurig papier met structuur
  • zilver papier.

Om de bedrukking te beschermen tegen externe invloeden kun je daarnaast kiezen voor een matte of een glanzende lak als afwerking.

De etiketten op rol worden geleverd op een kern met een diameter van 76mm. Wat ook van belang kan zijn is de rolrichting van de etiketten. Wij leveren de etiketten  op rol aan waarbij de etiketten zich aan de buitenzijde van de rol bevinden en de linkerzijde de afwikkelrichting is.