etiketten op rol

Etiketten voor etikettenprinters

etiketten op rol Avery

Heeft u slechts een klein aantal etiketten met een eenvoudige bedrukking nodig? Dan zijn de etiketten op rol van Avery wellicht een goede optie! Het assortiment bevat zowel afneembare als permanent klevende etiketten en zijn geschikt als adresetiket, ordnerrugetiket, pakketetiket en voor vele andere toepassingen.

Avery rolt uit…
Etiketten op rol die 100% compatibel zijn met de Dymo® LabelWriter™ & Seiko Smart Label Printer®. Wilt u een brief of een pakket verzenden? Of heeft u juist een label nodig om uw dossiers op te ruimen? En u heeft toevallig een Dymo® LabelWriter™ of een Seiko Smart Label Printer® op uw bureau staan!  Ook dan heeft Avery de perfecte oplossing voor u. Onze etiketten op rol zijn namelijk 100% compatibel met de Dymo® LabelWriter™ en Seiko Smart Label Printer®. Heel handig wanneer u vaak etiketten nodig heeft, maar ook praktisch wanneer u slechts af en toe eens een etiket wilt printen.
De Avery etiketten op rol voor labelprinters hebben de vertrouwde premium kwaliteit met betrouwbare kleefkracht die u wellicht al van Avery gewend bent. Het assortiment bestaat uit een ruimte selectie formaten, verpakkingseenheden en materiaalkeuzes. Het aanbod bevat een hele serie milieuvriendelijke etiketten die FSC gecertificeerd zijn. Bovendien zijn ze vrij van PVC en het chemische Bisfenol A (BPA) en zijn de etiketten chloorvrij gebleekt.

Onze etiketten op rol kunt u moeiteloos opmaken en bedrukken met de software van uw labelprinter Dymo® of Seiko® aangezien onze maten volledig overeen komen. Ook reeds opgeslagen ontwerpen kunt u nog steeds gebruiken en zonder aanpassing afdrukken.