Ronde stickers drukken | Personaliseren
Geef uw eigen draai aan onze veelzijdige ronde stickers

Plak onze stickers op potten & deksels en gebruik ze om aanvullende informatie te geven over uw product

  • Ronde stickers zijn perfect toepasbaar op schoonheidsproducten zoals lippen-balsem, glitterpotten, flesjes, nagellak en oogschaduw.
  • Voorzien van een permanent klevende lijmlaag welke uitermate geschikt is voor het plakken op flessen, potten, kunststof of kartonnen, verpakkingen evenals verzenddozen en enveloppen.
  • Een grote verscheidenheid aan materialen en afwerkingen van de hoogste kwaliteit waaruit u kunt kiezen om uw ronde sticker te verrijken.
  • Kan volledig worden aangepast met uw eigen unieke ontwerp of profiteer van onze gratis ontwerpsjablonen.
  • Handige en begrijpelijke uitleg om de perfecte sticker te ontwerpen. Gratis templates via onze handige online software.
  • Geen noodzaak om extra veel te bestellen! Bestel zoveel stickers als u wilt via ons snelle en eenvoudige bestelsysteem.

Tip van onze experts

Uit ons laatste onderzoek blijkt dat het toevoegen van ronde stickers met speciale berichten aan uw product of pakket de geloofwaardigheid van het merk verbetert en de kans vergroot dat mensen uw producten aanbevelen bij vrienden en familie. Het laat ook zien dat klanten verpakkingen met ronde stickers beter onthouden. Onze gids staat vol handige tips om de aandacht van de consument te trekken.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

wp_nl_wit_kunststof_etiket_rechthoekig

Perfectioneer uw product met onze veelzijdige rechthoekige stickers

WePrint_NL_vierkante_etiketten_cosmetica

WePrint biedt u de mogelijkheid uw eigen stickers online te ontwerpen. Wij bezorgen uw bestelling op het door u gewenste adres. Wilt u meer informatie?

WePrint_NL_ovaal_etiket_BotonySoap

Ontwerp online uw eigen ovale stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers.

WePrint_NL_hartvormig_etiket_brief_toepassing

Ontwerp online uw eigen hartvormige stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers

WePrint_NL_zeshoekig_honing_etiket_op_pot

Zeshoekige stickers voegen een geometrische afwerking toe aan uw creaties of producten. We bezorgen ze bij u thuis - ontdek meer.

WePrint_NL_plaque_etiket_hero

Gepersonaliseerde plaque vormige stickers zijn een noodzakelijke aanvulling voor producten waaraan u een klassieke uitstraling wilt meegeven. Wij leveren uw bestelling op het door u gewenste adres.

WePrint_NL_bloemvormig_etiket_op_doosje_toegepast

Onze bloemvormige stickers zijn de perfecte afwerking voor uw producten. beschikbaar in diverse formaten en materialen. Bekijk vandaag nog ons assortiment

WePrint_NL_plat_ovaal_etiketten

Plat ovale stickers zijn de perfecte aanvulling op uw ambachtelijke producten. U ontwerpt de stickers en wij leveren het professionele eindproduct op het door u gewenste adres af.