Gepersonaliseerde plaque vormige stickers
Voeg extra luxe toe aan uw product met onze plaque vormige stickers
  • Plaque vormige stickers voegen een extra luxe uitstraling toe aan flessen, cosmetica, zelfgemaakte cadeaus en kaarten
  • Onze permanente lijm is ideaal voor het plakken op verschillende materialen, waaronder glazen & plastic flessen, potten en kartonnen dozen
  • Wij hebben vele materialen en afwerkingen waaruit u kunt kiezen om ervoor te zorgen dat uw plaque vormige stickers perfect bij uw merk past
  • Elk plaque vormige sticker wordt professioneel afgedrukt en bij u thuis afgeleverd in slechts 3-5 werkdagen
  • Pas de sticker helemaal aan met uw prachtig op maat gemaakte ontwerp of bekijk onze templates voor een beetje inspiratie
  • Altijd behulpzaam team beschikbaar om u bij elk onderdeel van het ontwerp- en printproces te begeleiden

Onze plaque vormige stickers bieden een luxe uitstraling en zijn een creatieve manier om uw bier- en wijnflessen naar een hoger niveau te brengen. De plaque vormige sticker straalt het gevoel van vintage, klassiek en sierlijk uit. Dit is misschien de reden waarom de stickers zo goed werken op wijnflessen of andere producten die 'gerijpt' zijn.

Afhankelijk van het materiaal dat u kiest om uw vorm aan te vullen, kunnen de plaque stickers van WePrint waterbestendig zijn, waardoor ze ideaal zijn voor diverse producten, zoals handgemaakte cosmetica en verzenddozen. Het is ook een modieuze manier om een onderscheiding of nominatie weer te geven die uw product mogelijk heeft ontvangen en dat u met uw klanten wilt delen.

Als alle goede ontwerpen beginnen met een goed concept, zullen onze prestigieuze plaque stickers u zeker op weg helpen. Of nog beter, u kunt uw ontwerp helemaal aanpassen om de sticker aan te laten sluiten op het verpakte product.

Tip van onze experts

Gebruik onze plaque stickers om uw wijnflessen aan te kleden. Of u nu een bruiloft organiseert of uw eigen wijngaard runt, als het gaat om wijn weten we allemaal dat de buitenkant de kwaliteit benadrukt, van wat er aan de binnenkant zit (zelfs voordat de fles ontkurkt is).

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

WePrint-NL_rond-etiket-zilver-juwelier

Onze ronde stickers helpen uw producten en merchandise op te vallen - een enorm scala aan maten en materialen beschikbaar. Meer te weten komen.

wp_nl_wit_kunststof_etiket_rechthoekig

Perfectioneer uw product met onze veelzijdige rechthoekige stickers

WePrint_NL_vierkante_etiketten_cosmetica

WePrint biedt u de mogelijkheid uw eigen stickers online te ontwerpen. Wij bezorgen uw bestelling op het door u gewenste adres. Wilt u meer informatie?

WePrint_NL_ovaal_etiket_BotonySoap

Ontwerp online uw eigen ovale stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers.

WePrint_NL_hartvormig_etiket_brief_toepassing

Ontwerp online uw eigen hartvormige stickers en wij bezorgen ze bij u thuis. Ontdek vandaag nog onze uitgebreide reeks professioneel gedrukte stickers

WePrint_NL_zeshoekig_honing_etiket_op_pot

Zeshoekige stickers voegen een geometrische afwerking toe aan uw creaties of producten. We bezorgen ze bij u thuis - ontdek meer.

WePrint_NL_bloemvormig_etiket_op_doosje_toegepast

Onze bloemvormige stickers zijn de perfecte afwerking voor uw producten. beschikbaar in diverse formaten en materialen. Bekijk vandaag nog ons assortiment

WePrint_NL_plat_ovaal_etiketten

Plat ovale stickers zijn de perfecte aanvulling op uw ambachtelijke producten. U ontwerpt de stickers en wij leveren het professionele eindproduct op het door u gewenste adres af.