Welk etiketten materiaal moet ik kiezen voor mijn kaarsen ?

Bent u producent, fabrikant of verkoper van kaarsen en wilt u weten welk materiaal geschikt is om op uw producten te plakken? Dan bent u hier op de juiste plaats!

Hier vindt u een overzicht van alle, bij ons beschikbare, materialen welke geschikt zijn om toe te passen als etiket voor op uw kaarsen: van papier tot folie. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw merk onder de aandacht van uw klanten te brengen en tegelijkertijd de zekerheid te hebben dat u etiket geschikt is voor uw toepassing.

Alle materialen welke in dit artikel worden genoemd zijn geschikt om te worden toegepast op uw kaarsen (het materiaal is bestand tegen de warmte die door de vlam wordt geproduceerd).

Milieuvriendelijke materialen – bestaan voor 100% uit gerecycled papier

Omdat we weten dat u zich hard maakt voor een beter milieu en het beperken van uw ecologische foodprint niet niet stopt bij de productie van uw producten, hebben we ervoor gekozen om u milieuvriendelijke etiketten materialen aan te bieden, in overeenstemming met uw waarden tot en met de verpakking!

Premium papier voor een wow-effect!

Verkoopt u luxe producten of heeft u iets extra's nodig voor bijvoorbeeld een speciale collectie, kies dan voor onze premium papiersoorten! Deze materialen zijn niet alleen bestand tegen extreme omstandigheden maar geven ook een extra luxe uitstraling aan uw producten. Daarom zijn deze materialen perfect voor het etiketteren van kaarsen

Standaard papier met matte of glanzende afwerking

Kiezen voor ons standaardpapier voor uw kaarsen etiketten is kiezen voor een efficiënte en voordelige oplossing! Het enige wat u hoeft te doen is de glanzende of matte beschermende lak te kiezen, afhankelijk van uw smaak en uw ontwerp. De beschermende vernis, die verder gaat dan meer biedt dan alleen het esthetische aspect, zal de duurzaamheid van de bedrukking op uw kaars etiket versterken.

Kaars etiketten papier met glans afwerking

Kaars etiketten van papier met glans afwerking

  • Brengt uw ontwerp tot leven
  • Heldere en levendige kleuren
  • Reflecteert licht waardoor het etiket extra opvalt
Kaars etiketten van papier met matte afwerking

Kaars etiketten van papier met matte afwerking

  • Elegante en warme uitstraling
  • Geeft een zachte uitstraling aan kleuren
  • Hippe look & feel

Polyester materiaal met een glans of matte afwerking

Deze polyester etiketten voor kaarsen met glanzende of matte afwerking zijn waterbestendig en extreem duurzaam. Door op wit polyester te printen, kunt u de meest uitgebreide kleuren en ontwerpen toepassen om uw merk te laten opvallen.

Transparant materiaal met een glans of matte afwerking

Doorzichtige kunststof etiketten voor kaarsen zijn perfect voor een elegant en luchtig ontwerp. Dankzij het 'no-label-look' effect zullen ze perfect opgaan het materiaal van uw verpakking of houder en de indruk wekken dat er geen labels zijn gebruikt!

Waterbestendig of zilverkleurig materiaal

Bent u op zoek naar duurzaamheid en flexibiliteit voor uw kaarsen etiketten? Kies dan voor ons waterbestendige materiaal. Dit materiaal geeft u de zekerheid dat u te allen tijde het juiste etiket tot uw beschikking heeft welke bestand is vocht en warmte. Bent u meer op zoek naar een kunststof materiaal met een trendy metallic look, kies dan voor ons zilverkleurige materiaal!

Belangrijk om te weten!

De verkoop van kaarsen is onderworpen aan nauwkeurige etikettering in termen van veiligheid. U dient een veiligheidslabel of ‘CLP’-label aan te brengen met alle verplichte informatie. Om een ​​optimale leesbaarheid van deze etiketten te garanderen, kiest u een wit materiaal met zwarte of donkere opdruk en een eenvoudig lettertype. Zowel standaard wit papier als wit plastic zijn perfect voor dit gebruik.

Blanco etiketten om zelf te bedrukken

Wilt u graag zelf uw etiketten voor uw kaarsen bedrukken om zo een ​​batchnummer aan te brengen of om een ​​gelimiteerde serie te maken in zeer kleine hoeveelheden of zelfs om de adressen van uw klanten te printen om uw bestellingen te verzenden? Geen probleem ook daarvoor bent u bij Avery aan het juiste adres! Of het nu voor kantoor-, thuis-, laser- of inkjetprinten is, wij bieden vele materialen en 4 vormen voor uw onbedrukte kaarsetiketten. Deze etiketten worden geleverd op A4 vellen, perfect om te bewaren en om in uw printerlade te passen. En als u professioneel bedrukte etiketten en blanco etiketten nodig heeft, geen probleem, u kunt alles in één keer rechtstreeks bij avery.nl bestellen.