Leuke etiketten

Family lijn: Handige etiketten voor thuis

In alle drukte met kinderen, schoonmaken, koken en andere klusjes in huis raakt u wel eens het overzicht in het huishouden kwijt. Ontdek Avery Family, een assortiment dat het dagelijks leven gemakkelijker maakt: met etiketten die onmisbaar zijn in huis, op school, in de garage of in de tuin.

Avery Family etiketten voor in het huishouden

Kledingetiketten

Raak de kleding, tassen of schoenen van uw kinderen niet meer kwijt door kledingetiketten te gebruiken! U hoeft deze etiketten niet te strijken of naaien! U plakt het op de binnenkant van bijvoorbeeld een T-shirt, drukt ’t stevig aan en de etiketten blijven permanent plakken, zelfs na een wasbeurt!

Er zijn twee soorten kledingetiketten beschikbaar:
Verpakking met verschillende afmetingen : ETVET30
Verpakking met etiketten van 45x13mm : ETVET36

Zelflaminerende etiketten

Ideaal voor het identificeren van de (school)spullen van uw kinderen. Zo raken ze hun lunchtrommel of beker niet meer zo snel kwijt. De labels zijn niet alleen handig, maar ook nog eens erg duurzaam. De etiketten kunnen zonder problemen in de vaatwasser, koelkast en magnetron.

Bekijk de video voor de gebruiksaanwijzing
> Beschrijf het etiket > Vouw de transparante strook over uw opschrift > Haal het etiket los van het vel en plak op een ondergrond naar keuze

Er zijn drie soorten zelflaminerende etiketten beschikbaar:
Meerkleurig Fluo:  APFLUO24
Meerkleurig :         APBAS24
Grijs:                     APGRIS24

 

Avery Family  mini etiketten

Mini-etiketten voor schoolspullen

Verliest u kind ook elke keer weer de mooie pennen, potloden of andere schoolspullen? Met deze mini-etiketten vinden uw spullen altijd weer de weg naar u en uw kind terug.

Kies uit de volgende twee soorten:
Kleur: blauw / groen: RESMI30G
Kleur: roze / paars: RESMI30F

Oplosbare etiketten avery family

Oplosbare etiketten

Deze etiketten verdwijnen volledig als je ze onder water houdt en ze afwast, zonder dat er lijmresten of papierresten achterblijven. Erg handig voor bijvoorbeeld jampotjes!

Bekijk het product: SOLUB18

Family ovale etiketten

Ovale etiketten

Het was nog nooit zo eenvoudig om uw potjes met zelfgemaakte creaties er professioneel uit te laten zien. De glanzende afwerking ziet er chic uit en de bruine etiketten geven het een authentieke look.

Kies uit de volgende twee soorten:
Ovale etiketten wit glanzend: OVBR18
Ovale etiketten kraft: OVKR18

Krijtbord etiketten Avery Family

Krijtbord etiketten

Laat uw potjes voor kruiden, snoep en andere producten er stijlvol uitzien! De etiketten blijven goed plakken op de meeste ondergronden en zijn afneembaar en herpositioneerbaar. Beschrijf de etiketten met krijt of een krijtmarker.

Bekijk het artikel: ARDO10

Weerbestendige etiketten Avery Family

Weerbestendige etiketten

Herken uw dozen, potten, levensmiddelen en andere spullen, die zware omstandigheden (kou, vocht) moeten doorstaan, dankzij deze kleurrijke etiketten.

Kies uit de volgende twee soorten:
Rechthoekige weerbestendige etiketten RES16
Ovale weerbestendige etiketten: RESOV15

Diepvries etiketten Avery Family

Diepvriesetiketten

Herken hapjes die van tevoren bereid zijn en andere producten in de vriezer makkelijk! Zo weet u zeker dat u het juiste bakje ontdooit! De etiketten blijven goed leesbaar bij temperaturen tot -20°C.

Bekijk de diepvriesetiketten:
CONG24