Plastic etiketten & stickers

Ontdek ons assortiment blanco of op maat gemaakte etiketten van plastic folie

Of je nu drank, cosmetica of voedsel etiketteert, plastic etiketten zijn de perfecte manier om jouw merk onder de aandacht te brengen. Onze etiketten zijn verkrijgbaar als blanco A4-vellen om thuis af te drukken of professioneel bedrukt door Avery. Plaats je bestelling door het formaat, de vorm, de afwerking en de hoeveelheid te kiezen die je nodig hebt en we leveren binnen 5 tot 8 werkdagen.

WATERPROOF-pnm
 • Geen minimum bestelhoeveelheid
 • Bedruk zoals je zelf wilt met onze gratis software
 • Alleen te bedrukken met laserprinters
 • Geleverd op A4-formaat vellen
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 9,-
Bestel nu
SP-brillantes-wp-planches
 • Al verkrijgbaar vanaf 2 vellen
 • Maatwerk zonder extra kosten
 • Professioneel bedrukt
 • Permanent klevend of afneembare kwaliteit
 • Levering binnen 5 tot 8 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 14,-
Ontwerp nu
PLASTIQUE-wp-rouleaux
 • Ideaal wanneer je een groot aantal etiketten nodig hebt
 • Maatwerk zonder extra kosten
 • Natuurlijke afwerking of matte lak
 •  Professioneel premium drukwerk
 • Geleverd op rol met een kern van 76 mm
 • Geleverd binnen 10 tot 12 werkdagen
 • Al verkrijgbaar vanaf € 118
Ontwerp nu
stickers-unité-plastique

Ontdek onze losse plastic stickers

Wil je je eigen individuele plastic stickers maken? Dat kan hier op onze website! Plastic folie stickers zijn perfect om je logo of een leuke boodschap op te drukken voor je evenementen of als goodies.

Ze zijn verkrijgbaar in vierkante, ovale, rechthoekige en ronde formaten, in het formaat van jouw keuze. Onze individuele gepersonaliseerde stickers kunnen worden gedrukt op wit, transparant of parelmoer plastic.

 → Vanaf € 18

Ontwerp je eigen stickers

Ontwerp je eigen plastic etiketten

Of je nu kiest voor blanco labelvellen om thuis af te drukken of gebruik maakt van onze printservice, met Avery wordt het ontwerpen van jouw label kinderspel. Gebruik onze gratis online ontwerpsoftware om jouw ontwerp te importeren, ontwerp zelf iets of gebruik een van onze sjablonen.

Maak je plastic etiketten met Avery

Kunststof etiketten zijn perfect als je op zoek bent naar een stevig, duurzaam en waterbestendig materiaal. Plastic is bijvoorbeeld beter bestand tegen schuren, spatten en Uv-stralen dan standaard papier. Plastic is ook flexibeler, waardoor het gemakkelijker aan te brengen is op ronde oppervlakken zoals flessen of potten.

Het leent zich voor een breed scala aan toepassingen en producten. Om aan al jouw behoeften te voldoen, bieden we bij Avery een breed scala aan kunststof opties.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg

Waterbestendig materiaal is bestand tegen temperatuurschommelingen en chemicaliën

WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg

Deze duurzame transparante etiketten zijn waterbestendig en gaan lang mee

WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg

Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurige materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.

Plastique_cosmetiques

Waarvoor gebruik je plastic etiketten?

Plastic etiketten en stickers zijn ideaal voor producten die in koelkasten of vriezers worden bewaard, zoals flessen, potten of voedselverpakkingen. Ze zijn ook ideaal voor cosmetische producten die regelmatig worden blootgesteld aan vocht of waterspatten.

Wat de levenscyclus van jouw product ook is, zorg ervoor dat jouw tekst en belangrijke productinformatie zo leesbaar mogelijk zijn door te kiezen voor kunststof etiketten of stickers.

Ons sterkste plastic kan worden gebruikt in extreme omstandigheden en omgevingen. Het is meer dan 90 dagen bestand tegen zeewater (gecertificeerd volgens BS5609, sectie 2). Kortom: als onze etiketten 90 dagen op een boot geplakt kunnen blijven, dan is dat omdat ze echt (echt) sterk zijn!

Lees onze blog

Formaat etiket
Duurzaam boom
Verschillende materialen
RGB vs CMYK

Veelgestelde vragen

Om te beginnen configureer je het ontwerp van je etiket in onze online ontwerptool. Je vindt er tal van opties om je label vanaf nul te maken of kant-en-klare sjablonen.  Om je plastic etiketten thuis af te drukken, moet je ervoor zorgen dat de afdruktechnologie van je printer laser is. Als je een inkjetprinter hebt, gebruik dan onze printservice voor het best mogelijke resultaat.

Allemaal! Ze zijn bijzonder flexibel, zodat ze perfect passen op ronde oppervlakken zoals flessen of potten. Ze blijven ook kleven op allerlei oppervlakken, zoals glas, karton en plastic!

Onze verschillende stickers en etiketten zijn gemaakt van verschillende soorten plastic.

Polypropyleen etiketten
Dit is onze meest populaire kunststof bij klanten. Het is waterbestendig, scheurvast en oliebestendig. Perfect voor cosmetica, voedsel en dranken.

De meeste kunststoffen die onze printservice gebruikt, zijn gemaakt van polypropyleen:

 • Onze standaard witte en transparante kunststoffen met permanente kleeflaag
 • Onze witte en transparante peel-off kunststoffen met verwijderbare lijm
 • Onze parelmoer- en zilvereffect kunststoffen

In ons assortiment blanco etiketten zijn alleen onze transparante etiketten gemaakt van polypropyleen.

Polyester etiketten
Dit ultrabestendige materiaal is perfect voor buitengebruik: het is bestand tegen extreme temperatuurschommelingen en slecht weer. Onze ultrabestendige blanco etiketten voor laserprinters zijn gemaakt van polyester.

Polyethyleen etiketten
We bieden dit materiaal aan als onderdeel van onze printservice. Dit zijn ultrabestendige etiketten (water- en vriesbestendig). Dit is de sterkste kunststof in ons assortiment. Het is tegen bijna alles bestand (het heeft al meer dan 90 dagen op zee doorstaan en is gecertificeerd voor zeetransport, dus je kunt erop vertrouwen!)