Jouw eigen hang tags
Professioneel bedrukt
Bedrukte hang tags om jouw producten herkenbaar te maken en nog meer op te laten vallen. 

Hangtags zijn voor vele toepassingen geschikt. Of je nu kledingstukken wilt voorzien van prijsinformatie of was-instructies, een fles drank wilt voorzien van smaaknotities een hang tag is de stijlvolle oplossing. 

Je kan bij Avery eenvoudig en gratis je eigen hang tags ontwerpen voor de door jouw gewenste toepassing. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit diverse modellen. Kies het model dat het beste past bij jouw logo, verpakking of product. Met de ontwerpsoftware kan je de hangtag ontwerpen. 

Je kan kiezen voor een enkelzijdige bedrukking of een dubbelzijdige bedrukking. Vooral de dubbelzijdige bedrukking is populair bij onze klanten. Vaak word er op de voorzijde het logo afgebeeld in combinatie met de productnaam. Op de achterzijde worden dan ingrediënten of bestandsdelen of gebruiksinstructies vermeld. 

De hangtags zijn allen voorzien van een gat met een doorsnede van 6 mm voor het doorvoeren van een bevestigingskoordje. Dit gat is gepositioneerd 5mm vanaf de rand de hang tag.

De full colour bedrukking en het kwalitatieve papier zorgen voor een luxe uitstraling van jouw product. Let op! koordjes voor het bevestigen van jouw hang tags aan jouw producten worden niet meegeleverd.