Bedrukte etiketten op rol
Bedrukte etiketten op rol voor logo's, product eigenschappen of communicatie. Levertijd 10-12 werkdagen

Ontwerp uw eigen etiketten op rol en laat deze professioneel door ons bedrukken

Bent u op zoek naar etiketten op rol? Zoek niet verder! Bij Avery heeft u de mogelijkheid om etiketten te bestellen zoals u die voor ogen heeft. Met onze gratis ontwerpsoftware kunt u uw eigen etiket ontwerpen. Logo's, slogans of product eigenschappen kunt u eenvoudig aan uw ontwerp toevoegen. Heeft u al een ontwerp? Ook dit is geen probleem. Door het ontwerp te uploaden kunt u deze (her)gebruiken en toepassen op het materiaal van uw keuze.

Bij Avery kunt u kiezen uit 6 verschillende materialen; mat papier, glans papier,  glanzende folie, transparante folie, crèmekleurig papier met structuur of zilver. Om de bedrukking te beschermen tegen externe invloeden kunt u daarnaast kiezen voor een matte of een glanzende lak als afwerking. 

Etiketten op rol kennen vele toepassingsmogelijkheden. Ze zorgen ervoor dat u met een uniforme uitstraling voor de dag komt. Denk hierbij aan producten, verpakkingsmaterialen en ook poststukken die u kunt voorzien van uw eigen logo.

De etiketten op rol worden, indien voor machinale verwerking besteld, geleverd op een kern met een diameter van 25mm, 40mm of 76mm. Wat ook van belang kan zijn is de rolrichting van de etiketten. In de configurator heeft u de mogelijkheid om de wikkelrichting of positionering van de etiketten op de rol te kiezen die bij uw etiketeermachine past. 

Mocht u inspiratie willen opdoen voor uw etiketten op het gebied van formaat, wij hebben een handig overzicht voor u gemaakt. 

Bestel uw gepersonaliseerde etiketten op rol direct online en wij zorgen voor levering binnen 10-12 werkdagen.