Avery Benelux

Al meer dan 85 jaar is Avery het toonaangevende merk op het gebied van zelfklevende etiketten. Avery is de grootste leverancier van etiketten, gerelateerde producten en bijbehorende software-oplossingen. Wat ooit begon als een klein bedrijf, gestart vanuit huis, is inmiddels uitgegroeid naar een wereldwijd bedrijf dat vele mensen helpt met innovatieve oplossingen en dienstverlening op het gebied van zelfklevende etiketten.

Het meest uitgebreide assortiment

Van ronde etiketten tot rechthoekige logo stickers om zelf te printen, bij Avery vind je beslist het gewenste etiket. Wij bieden de mogelijkheid om blanco etikettenvellen bij ons te bestellen of je kunt gebruik maken van onze printservice. Hiermee bieden wij een totaaloplossing aan voor het bedrukken van etiketten op ieder gewenst formaat etiket of sticker. Voor zowel losse bedrukte stickers als etiketten op rol kun je bij ons terecht. Ook vind je ons assortiment etiketten in de  herkenbare gele verpakkingen terug bij de betere kantoorvakhandel. Deze producten zijn voorzien van vele unieke technieken en bieden diverse voordelen voor de gebruiker. Voor Laser printers en Inkjet printers bieden wij aparte materialen voor het beste eindresultaat. Voor een goede doorvoer van de vellen door de printer hebben wij deze vellen voorzien van onze gepatenteerde techniek ultragrip. Onze klanten kunnen gebruik maken van ons spaarprogramma Avery Plus+. Hiermee kan je sparen voor leuke cadeaus.

Eenvoudig online bestellen

Of je nu een waterbestendige sticker nodig hebt of ronde transparante etiketten, bij Avery ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service. Met onze online keuzehulp is het eenvoudig om het juiste materiaal te kiezen. Ook bieden wij de mogelijkheid om materialen met elkaar te vergelijken.

Gratis software voor het ontwerpen van etiketten en stickers

Door middel van onze handige gratis online software, Avery Design & Print, maak jij binnen een handomdraai van elk creatief idee een geweldig ontwerp. Onze software hoef je niet te downloaden. Je kunt meteen online aan de slag. Je maakt een account aan en slaat je ontwerpen gratis op in de “cloud”. Op deze manier vind je ontwerpen makkelijk terug mocht je ze in de toekomst nog eens willen gebruiken of ze willen bewerken. Wil je gebruik maken van gratis templates van onze producten voor Word? Ook deze vind je op onze website.

Klantenservice

Onze klantenservice staat voor je klaar tijdens kantooruren om alle vragen te beantwoorden. Dankzij hun jarenlange ervaring beschikken zij over een ruime kennis over alles op het gebied van etiketten, stickers en labels en kaartproducten. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken maar ook via de website met hen chatten. Buiten kantooruren kun je een mail sturen, deze beantwoorden wij dan zo snel mogelijk. Wij streven naar een 100% klanttevredenheid.

Ben je tevreden over onze service? Dan zouden wij het super vinden als je het eindresultaat met ons en anderen wilt delen op sociale media zoals Instagram & Facebook. Vele klanten gingen je voor, bekijk onze  trustpilot reviews. Ben je niet tevreden? Vertel het ons! Wij gaan op zoek naar de oplossing voor jou! 

 

Avery Benelux Cobolweg 3