Gepersonaliseerde bloemvormige etiketten
Deel uw boodschap met onze bloemvormige etiketten

De ideale manier om uw betekenisvolle boodschap over te brengen op uw klanten. Deze bloemvormige etiketten zijn uitermate geschikt om toe te passen op ambachtelijke producten voedingsmiddelen en cosmetica.

  • Bloemvormige etiketten zijn de perfecte manier om jouw boodschap met jouw klanten te delen en zijn vooral handig voor het etiketteren van zelfgemaakte cosmetica, eten en handwerk.
  • Onze etiketten worden geproduceerd met een hoogwaardige lijm die ideaal is voor het plakken op tubes, flessen, potten, plastic en kartonnen verpakkingen, verzenddozen en enveloppen.
  • Wij hebben vele materialen en afwerkingen waaruit je kunt kiezen om ervoor te zorgen dat jouw bloemvormig etiket jouw merk volledig aanvult.
  • Gebruik onze bloemvormige etiketten voor promotionele teksten, logo's of om essentiële details te vermelden, zoals ingrediënten of informatie over allergieën.
  • Pas het etiket helemaal aan met jouw eigen reeds bestaande ontwerp of bekijk onze sjablonen voor een beetje inspiratie.
  • Elk bloemvormige etiket is professioneel gedrukt en wordt binnen drie werkdagen op het door jou gewenste adres afgeleverd.

Wij zijn al heel lang actief in de etikettenindustrie en daarom weten we dat, samen met het adverteren voor jouw product, het kiezen van het juiste etiket de perfecte manier is om jouw merk, logo en belangrijke berichten te promoten. Of je nu zelf cosmetica maakt, eten en drinken verkoopt of bier brouwt, onze bloemvormige etiketten bieden een uniek alternatief voor andere vormen etiketten.

Bloemvormige etiketten zijn een geweldige wijze om jouw boodschap te delen of jouw logo onder de aandacht te brengen. Doordat ze extreem veelzijdig zijn en daarom kunnen worden gebruikt op een breed scala van producten. Onze etiketten voegen een creatief en uniek element toe aan jouw product, zodat je je onderscheidt van de concurrentie.

Wij geven je de vrijheid en flexibiliteit om jouw ontwerp helemaal aan te passen. Wij begrijpen dat wat men aan de buitenkant ziet, een weerspiegeling is van wat er aan de binnenkant is. Onze drukservice is niet alleen snel en efficiënt maar ook eenvoudig in gebruik

Tip van onze experts

Nu je jouw vorm hebt gekozen, is het tijd om het materiaal te kiezen dat het best bij jouw product past. Als je een product zelf maakt en duurzaam verpakt, bieden onze bruine kraftpapieren etiketten een organische, gerecyclede look, die uitermate geschikt is voor de milieubewuste consument. Als je behoefte hebt aan waterbestendige etiketten kan je kiezen voor onze kunststof materialen.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

rond etiket voor cosmetica

Geef uw producten de uitstraling die zij verdienen met onze hippe ronde etiketten

Perfectioneer uw product met onze veelzijdige rechthoekige etiketten

Laat uw product tot leven komen met onze kwalitatieve vierkante etiketten

Laat uw eigen creativiteit voor zich spreken met onze opvallende ovale etiketten

Papieren etiket hartvormig

Verspreid de liefde met onze mooie hartvormige etiketten

WePrint_NL_zeshoekig_honing_etiket_op_pot

Voeg eens iets anders toe met onze unieke zeshoekige etiketten

WePrint_NL-plaque_etiket_tortilla

Voeg een uniek element aan uw product toe met behulp van onze prestigieuze plaque vormige etiketten

WePrint_NL_plat_ovaal_etiketten

Met een plat ovaal etiket kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten

Zorg ervoor dat uw product vers en veilig blijft met onze betrouwbare sluitzegel etiketten