Zelfklevende naambadges

Meer informatie over zelfklevende naambadges

Bent u op zoek naar blanco zelfklevende naambadges? U bent bij ons op de juiste plaats. Avery zelfklevende badges worden geleverd in vellen van 10 badges met een afmeting van 80x50mm en zijn de oplossing die u nodig heeft als u snel badges voor uw evenementen wilt maken. Met zelfklevende naambadges heeft u geen gelamineerde badges of badgehouders meer nodig. Print de namen van uw gasten op kantoor of thuis met uw eigen printer en plak de badge direct op kleding.

Wij bieden 2 verschillende materialen aan. Een materiaal is bedrukbaar met behulp van een laserprinter. Het andere materiaal is geschikt om te gebruiken in combinatie met inkjetprinters. Controleer dan ook eerst het type printer dat u heeft voordat u uw zelfklevende badges bestelt.  Zodra u uw bestelling heeft ontvangen gaat u naar onze gratis en gebruiksvriendelijke online software. Vul de productcode in (deze vindt u terug op het bijgevoegde orderformulier) en personaliseer uw badges! Niets is gemakkelijker!

De zelfklevende naambadges zijn aan de achterzijde voorzien van een speciale lijm. Deze lijmlaag zorgt er voor dat ze ideaal zijn om op elk type textiel te plakken en gemakkelijk zijn af te nemen zonder lijmsporen achter te laten! We raden het gebruik van zelfklevende badges echter af op zeer kwetsbaar textiel zoals zijde, fluweel, leer of suède.

Avery zelfklevende badges hebben een getextureerd satijnen oppervlak waardoor ze van hoge kwaliteit zijn. En sluiten aan op de uitstraling van uw evenement. Deze zelfklevende badges worden geleverd op vellen en zijn voorgesneden zodat u ze afzonderlijk kunt scheiden en in de gewenste volgorde op bijvoorbeeld een receptietafel kunt plaatsen.