Crèmekleurige stickers met structuur

Steel de show met onze crèmekleurige papieren stickers met structuur

STEEL DE SHOW MET ONZE CRÈMEKLEURIGE PAPIEREN STICKERS MET STRUCTUUR

 • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
 • Permanent klevende stickers op A4 vellen
 • Geschikt om toe te passen op verpakkingen van levensmiddelen
 • Stickers zijn bestand tegen temperaturen tussen de -20 °C en +80 °C

Crèmekleurige stickers met structuur

Steel de show met onze crèmekleurige papieren stickers met structuur

STEEL DE SHOW MET ONZE CRÈMEKLEURIGE PAPIEREN STICKERS MET STRUCTUUR

 • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
 • Permanent klevende stickers op A4 vellen
 • Geschikt om toe te passen op verpakkingen van levensmiddelen
 • Stickers zijn bestand tegen temperaturen tussen de -20 °C en +80 °C

Geef uw product een hoogwaardige uitstraling met onze crèmekleurige stickers met structuur

 • Crèmekleurige stickers met structuur komen volledig tot hun recht op vintage- en ambachtelijke producten. U kunt hierbij onder andere denken aan juwelen, wijn en kaas. Zorgt voor de finishing touch bij zelfgemaakte producten en geschenken.
 • Dit materiaal is bestand tegen temperaturen tussen de -20 °C en +80 °C waardoor dit de ideale stickers zijn om te gebruiken bij producten welke warm worden zoals kaarsen en koffiebekers.
 • De sticker is vervaardigd uit wat dikker hoogwaardig materiaal waardoor het bestand is tegen vocht en schimmel. De sticker is voorzien van een lijmlaag welke zorgt voor een langdurige permanente hechting.
 • Upload uw persoonlijke ontwerp en laat het perfect drukken op onze prachtig authentieke crèmekleurige papieren stickers.
 • Bestel de aantallen stickers die u nodig heeft. U kunt grotere- of kleine aantallen bestellen; er is dus geen reden om een grote voorraad aan te leggen.

Bent u op deze pagina beland omdat u op zoek bent naar een premium-sticker als aanvulling op uw eigen premium product? Dan bent u op de juiste plek. Onze crèmekleriuge papieren stickers met structuur voldoen aan alle verwachtingen met hun prachtige hoogwaardige ontwerp en afwerking. Onze klanten vertellen ons dat het sierlijke materiaal in het oog springt en een vleugje exclusiviteit toevoegt aan hun producten.

De luxe crèmekleur maakt deze sticker een uitstekende keuze voor wijnflessen. De waterbestendigheid zorgt ervoor dat elke sticker onvermijdelijke spatten en korte onderdompelingen in water overleeft. Onze crèmekleurige papieren stickers met structuur zijn geschikt voor direct contact met voedsel op droog en vochtig (niet-vet) voedsel.

Niemand kent uw doelgroep beter dan u. Daarom bieden wij u de flexibiliteit om uw sticker volledig te ontwerpen en deze gemakkelijk te uploaden met onze online software. Het enige wat u hoeft te doen, is bij ons uw ontwerp aanleveren zodat wij het kunnen drukken op onze prachtig crèmekleurige papieren stickers met structuur.

Tip van onze experts

De luxe gebroken witte kleur maakt deze sticker tot een uitstekende keuze voor wijnflessen en andere vintage-look producten zoals sieraden, kazen, kleding en andere zelfgemaakte producten. De organische, gerecyclede look is vooral populair bij enkele van onze milieuvriendelijke klanten die willen dat hun materiaal zich onderscheidt van de concurrentie.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

labels material standard white matt
Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten
Recycled Papier
Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde stickers online en laat uw bestelling afleveren op het door u gewenste adres. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment professioneel gedrukte stickers.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg
Wees creatief door uw eigen stickers online te personaliseren - onze transparante stickers zijn de ideale oplossing om een aangepast tintje aan uw producten toe te voegen.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg
Maak uw eigen gepersonaliseerde waterbestendige stickers online en laat ze op het door u gewenste adres bezorgen. Bekijk vandaag nog ons geweldige assortiment professioneel bedrukte stickers.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg
Onze gepersonaliseerde kunststof stickers zijn erg populair, duurzaam & 100% naar uw wensen aan te passen. Bekijk wat u te bieden heeft om de laatste hand te leggen aan uw producten.
Bruin kraftpapier
Ga voor een vintage look en feel met onze premium kwaliteit bruine kraft papieren stickers. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, direct bij u thuis afgeleverd.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-08.jpg
Laten geen lijmresten achter. Onze afneembare stickers zijn de oplossing wanneer u stickers nodig heeft die ook weer verwijderd dienen te worden.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg
Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurig metallic materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg
Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.