Gepersonaliseerde afneembare papieren stickers
Eenvoudig afneembare bedrukte stickers

Maak uw eigen gepersonaliseerde afneembare papieren etiketten

Bent u op zoek naar papieren etiketten welke u eenvoudig kan aanbrengen maar ook weer kan verwijderen? Wellicht wilt u ze plakken op een ruit of op een glas, meubilair (gemaakt van stof of hout) of poststukken waarbij u weet dat de stickers eenvoudig zijn te verwijderen. In die gevallen is dit her ideale materiaal voor u. Dit materiaal is verkrijgbaar in onze volledige range van vormen en afmetingen dus neem vandaag nog een kijkje op onze website en bekijk alle mogelijkheden.

Dit afneembare materiaal laat geen lijmresten achter wanneer u de sticker verwijderd. U kunt de positie van de sticker aanpassen wanneer u deze aanbrengt of na een paar weken de sticker nog even gemakkelijk verwijderen. Dit materiaal is ideaal voor gebruik in een retail omgeving. 

Mocht u een proefpakket met onze beschikbare materialen willen ontvangen neem dan contact met ons op en wij sturen u deze toe. Daarnaast ontvangt u dan ook ons overzicht van beschikbare formaten welke u kan helpen een keuze te maken bij het door u gewenste formaat sticker.  

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

Recycled Papier

Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde stickers online en laat uw bestelling afleveren op het door u gewenste adres. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment professioneel gedrukte stickers.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg

Wees creatief door uw eigen stickers online te personaliseren - onze transparante stickers zijn de ideale oplossing om een aangepast tintje aan uw producten toe te voegen.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg

Maak uw eigen gepersonaliseerde waterbestendige stickers online en laat ze op het door u gewenste adres bezorgen. Bekijk vandaag nog ons geweldige assortiment professioneel bedrukte stickers.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg

Onze gepersonaliseerde kunststof stickers zijn erg populair, duurzaam & 100% naar uw wensen aan te passen. Bekijk wat u te bieden heeft om de laatste hand te leggen aan uw producten.

Crèmekleurig papier

Wij bieden crèmekleurige papieren stickers met structuur in verschillende vormen en maten om u te helpen een stijlvolle afwerking aan uw producten toe te voegen. Wij leveren ook bij u aan de deur - kijk vrijblijvend naar ons assortiment en naar alle mogelijkheden.

Bruin kraftpapier

Ga voor een vintage look en feel met onze premium kwaliteit bruine kraft papieren stickers. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, direct bij u thuis afgeleverd.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-13.jpg

Bent u op zoek naar een glanzende ondergrond voor uw logo tekst? Met dit zilverkleurig metallic materiaal krijgt u extra aandacht voor uw boodschap.

WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg

Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.