Gepersonaliseerde zilverkleurige stickers

Een schitterend zilverkleurig materiaal

EEN SCHITTEREND ZILVERKLEURIG MATERIAAL

  • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
  • Allen in een glanzend zilveren uitvoering
  • Eenvoudig aan te brengen Permanent klevende stickers op A4 vellen
  • Perfect als ondergrond voor logo's en als product-sticker

Gepersonaliseerde zilverkleurige stickers

Een schitterend zilverkleurig materiaal

EEN SCHITTEREND ZILVERKLEURIG MATERIAAL

  • Kwalitatief hoogwaardig drukwerk
  • Allen in een glanzend zilveren uitvoering
  • Eenvoudig aan te brengen Permanent klevende stickers op A4 vellen
  • Perfect als ondergrond voor logo's en als product-sticker

Maak uw eigen gepersonaliseerde zilveren stickers

Bent u op zoek naar zilveren stickers waar u uw logo op kunt laten drukken? Of misschien wel zilverkleurige tekst of letters. Dit premium zilverkleurige materiaal is uitermate geschikt om als achtergrond voor een sticker te dienen. Wij adviseren u om alle onderdelen van uw ontwerp welke u zilverkleurig wenst te hebben als transparant op te maken. Op die manier komt de zilveren ondergrond naar voren. Wanneer u moeite heeft met het ontwerpen van uw sticker of u wilt even overleggen, neemt dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag om tot het beste eindresultaat te komen.

Zilverkleurige stickers zijn ideaal om letters, woorden of tekst te onderscheiden van een logo of een ontwerp dat je graag onder de aandacht van de klant wilt brengen. Diverse populaire merken van huishoudelijke producten gebruiken een stralend metallic sticker om extra op te vallen en herkenbaarheid te creëren.

Mocht u vragen hebben over onze materialen en over de kleefkracht op diverse oppervlakken dan kunt u ons tijdens kantooruren bellen. Wij geven u graag advies.

U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in:

labels material standard white matt
Uw boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep met onze papieren etiketten
Recycled Papier
Ontwerp uw eigen gepersonaliseerde stickers online en laat uw bestelling afleveren op het door u gewenste adres. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment professioneel gedrukte stickers.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-04.jpg
Wees creatief door uw eigen stickers online te personaliseren - onze transparante stickers zijn de ideale oplossing om een aangepast tintje aan uw producten toe te voegen.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-05.jpg
Maak uw eigen gepersonaliseerde waterbestendige stickers online en laat ze op het door u gewenste adres bezorgen. Bekijk vandaag nog ons geweldige assortiment professioneel bedrukte stickers.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-03.jpg
Onze gepersonaliseerde kunststof stickers zijn erg populair, duurzaam & 100% naar uw wensen aan te passen. Bekijk wat u te bieden heeft om de laatste hand te leggen aan uw producten.
Crèmekleurig papier
Wij bieden crèmekleurige papieren stickers met structuur in verschillende vormen en maten om u te helpen een stijlvolle afwerking aan uw producten toe te voegen. Wij leveren ook bij u aan de deur - kijk vrijblijvend naar ons assortiment en naar alle mogelijkheden.
Bruin kraftpapier
Ga voor een vintage look en feel met onze premium kwaliteit bruine kraft papieren stickers. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, direct bij u thuis afgeleverd.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-08.jpg
Laten geen lijmresten achter. Onze afneembare stickers zijn de oplossing wanneer u stickers nodig heeft die ook weer verwijderd dienen te worden.
WEPRINT MATERIAL IMAGES-14.jpg
Wij hebben een helder en glanzend goudmateriaal dat gebruikt kan worden als achtergrond, logo of misschien om een award extra op te laten vallen.